Dåligt.

Ledsen över bloggningen i veckan, den har varit brutalt dålig. Ska bli ändring på det nu! Hela veckan har varit kaos med tåg till kräftskivor, äventyrsbad, shopping, Liseberg, skola och alla annat möjligt roligt. 
Jag saknar redan Anna. Fy fan. 

 

Ni kommer väl hit?!

Junkfest. Idag smäller det i Trollhättan på Junkyard. Skateuppvisningar, prylregn, utställning av olika stora märken, BBQ, tävlingar, rubbet. Gå in hääär för att läsa mer!!
 
 

Lider

Jag grät när jag fick reda på att jag inte kunde åka på detta för några veckor sedan. Ett skate-camp med skatetidningen Transition, då man under två kvällar i Stockholm får lära sig allt om att fotografera skate. Hur grymt hade det inte varit att kunna skriva det på sitt CV i framtiden?! Hur kul hade det inte varit?! 
Under dessa två kvällar kommer man även åka till en utan Stockholms alla fina skate-parker och fotografera riktiga proffs-åkare. Kameror, blixtrar och allt material får man låna av Nikon som även är där och sponsrar.  Sista kvällen kollar alla elever igenom sina bilder i Scandinavian Photos lokaler. 
 
Åh jag avlider... 
 
 

Tysk on the way!

Hej! Sitter just nu och bara väntar på att åka till Skövde för att hämta min tyska utbytesstudent! Ser fram emot en vecka då vi ska umgås samma gäng svenskar och tyskar som i våras. Komemr bli grymt, med lazerdoome, liseberg, Göteborg, äventyrsbad, festande och kräftskiva. Wow. Taggad till max. 
 

Kort inlägg

Hejsan!
Ikväll hänger jag med bruchan och lite poolare ute i stada. Drar runt och bara chillar. Ha en fin kväll! 
Puss
 

Utekväll

 

Nybakat

Bakade med Kaspar idag, kalorisnålt ofcourse. Chokladbollar på keso och bananmuffins. Har ännu inte testat än, men jag kan lova er att jag lägger upp receptet om de är godkända och går att äta!! 
 
 

Träning

Hejsan! Fredag, fredag, fredag. Denna veckan har gått så sjukt snabbt! 
Hela min kropp gör så ont efter att ha gymmat med pojkvännen flera gånger och just nu. Har knappt kunnat gå.. Kan knappt äta. Sjukt. 
Ikväll blir en myskväll hemma för mig. Ha en fin kväll läsare!

 

Första skolveckan

Hej! Denna veckan har bestått av inspring genom staden, chokladbollsdesigning, pyntande av flaggor, jobbiga lekar och snabba pussar i korridorerna. Riktigt bra start måste jag få säga! Jag är iallafall taggad. 
 

Mina flickor

 
 

Grekland dag 8:

Eftersom vi åkte hem på lördagen fick vi inte så mycket gjort mer än att bara packa, sola lite och vara på flygplatsen. Därefter lägger jag upp bilder från veckan som inte riktigt fick plats i de tidigare inläggen.
(- Ja, där har ni "Halloumimardrömmen". )
 
 
 

Tar ut det sista av sommaren

 

Schema

Ja, jag är faktiskt nöjd. Sovmorgon nästan varje dag. Längsta dagen är till 15,00. OK. 


 

Back at school

Hejsan! Tar en sista trip till Göteborg innan sommaren är slut! Denna gången för shopping med Sara. Ha en fin sista dag av lovet, hörs ikväll! P u s s . 

 

Vit & Stickad

Köpte nyligen denna, från Lager 157 (En av mina favvo-butiker!!). Är totalt kär i den trots att jag redan gjort sönder den något... 
 

Göteborg

Hejsan! Sitter just nu med Sara på Avenyn och avslutar sommarlovet. Har hängt här hela dagen och får även med lite saker hem. Ha en fin kväll!

Grekland dag 7:

Sista hela dagen vi hade i landet spenderade vi på stranden Mankraki, ännu en grymt fin strand. 
Samtidigt som vi var där var några andra i vårat "gäng" på en annan strand vid flygplatsen där flygplanen flög få meter över badplatsen. 
Dagen avslutades på en resturang i staden med hela truppen samlad för tal och mys. 

 

Eftersom detta var sista natten bestämmde vi oss för att vara ute sent. Vi drog ner vi tjejer till stranden med lite dricka och nyplockade vindruvor och lade oss på ett par solstolar och kollade på stjärnorna. 
Vi såg mellan 5-20 stjärnfall var under den kvällen. Det var ganska otroligt. Jag såg en stjärna slockna. 
- Läser sedan dagen efter i tidningen att vi åkte igenom någon form av "metioridregn" och man kunde se mellan 60 och 100 stjärnfall i minuten. 

 
 

Fotoshot

 
 

Sista dagen

Sista dagen av Kulturkalaset var idag och jag och Hanna var såklart där. Rix FM festivalen bjöd på Loreen, Envy, Robin Stjärnberg, Tone Davlin, State of drama, Anton Ewald och många många mer. Trots dåligt väder var det riktigt bra!! 
 

Hårstatus:

Här är två bilder på hur mitt hår ser ut just nu. Något mer askblond och något mer mindre gult just nu. 
 

Big Summer Edit

Här är en liten treiler som jag och Lukas redigerat och filmat de senaste i sommar. Den är inte fullt klar än men det kommer snart!! Wait for it och enjoy vad vi har nu! 
 


Grekland dag 6:

På torsdagen åkte vi ut på en dagstur med en liten söt båt. Vi åkte till två olika stränder varav jag bara minns ett av namnet på en. Lalaria. 
Detta var något av det häftigaste jag någonsin sett. En hel strand av små vita stenar, meterhöga vågor och klippor och berg över hela stranden. Så vackert!

 
 

Lördag

Hejsan! Idag tar jag oplanerat ledigt från Göteborg, istället drar jag till Skövde med Hanna för lite förändringar... Ni får se mer utav ikväll. Puss

 

Grekland dag 5:

På onsdagen hade vi en "tjejdag" då vi först åkte till Banana Beach, - Partystranden. Efter det åkte vi in till staden och "partade" vidare lite. Vi satte oss på resturang som hade utsikt över hela ön, helt underbart fint. 
- Åt såklart en hederlig grekisk mossaka. Mums. 

 
 
 
 

Utställning

Satsar på en utställning i höst då jag just nu sitter och bestämmer vilka bilder jag ska andvända och visa upp. Eftersom jag tycker om att fota så otroligt mycket och inte har så mycket favoritmotiv så blir det dock svårare att välja ett tema.. Jag antar att jag inte har något behov av stress än, men bättre att vara klar nu än sista dagen innan!!

 

Dagar

Hej! De senaste dagarna har bara sprungit förbi!Jag har varit hos Kaspar, i Svövde, med Ellen. Jag har sovit och inte sovit alls. Jag har shoppat utan pengar och skrattat högt på tågen. 
 

Grekland dag 4:

Dag fyra bestod inte av så mycket mer än de andra dagarna. Vi satsade mest på våran egen strand och åkte istället ut till byn/ staden för att äta på en Italiensk resturang (?). Gick även runt en hel del i alla de små små gränder som fanns mellan alla små vit-blåa hus. Så fint!
 

Grekland dag 3:

 Måndagen bjöd på ännu en ny strand, Troulos. Efter några varma timmar i solen åkte vi på kvällen till ännu en strandbar och åt ute. Jag kan meddela att jag åt något av det vidrigaste jag någonsim ätit där. "Grillade halloumi och grönsaker på spett och rifflad --sås". Fy fan. Halloumin var god men grönsakerna var helt svarta och kleggiga.. (Bild kommer också upp senare på denna rätten!) - Testade även bläckfisk som var förvånansvärt gott, trots att den var fylld av sugproppar. 

 
 

Kulturkalaset

Denna kvällen spenderades för min del i storstaden Göteborg. Lyssnade på Hästpojken, kikade affärer och framförallt njöt av att se lite människor och lite liv. Så mysigt. Eftersom Kulturkalaset är i veckan kommer fler kvällar bli precis som denna, perfekt. 
 
 

Förberedelser

Varning!
Innom de närmaste dagarna kommer bloggen bombas med bilder från Grekland. Jag antar att det ända rätta är att mentalt förbereda er på vad som kommer att ske.
Puss.

 

Grekland dag 2:

Under söndagen åkte vi ett gäng till Koukounaries, en av de mest kända stränder på Skiathos och en av de som anses vara en av de stränder där saker verkligen händer. Musik spelades högt längst stranden och vattnet var alelles turkost - vilket vi senare i veckan förstord att de inte var speciellt speciellt. 

 

Grekland dag 1:

Lördagen var första dagen vi kom ner till ett 30+ graders Grekland. Eftersom vi kom ner så sent på dagen blev det mest för oss att kolla in området lite och ta första dopp i poolen och havet. På kvällen gick vi ut till e av resturangerna i närheten av våran egen strand. 

 
 
 
 
 

Nyheter

När jag kom hem låg dessa små saker och väntade på mig. Det guldiga armbandet fick jag av Hanna i födelsedagspresent, det silvriga är från Grekland. Mobilskalet är också en av de presenter jag inte visat speciellt mycket av, från Simon. Min nya kuvertväska/ plånbok har legat i ett litet paket i nästan en vecka och bara väntat på att jag ska komma hem och öppna det. Åh, kärlek ♥

 

Hemma igen!

Hej fina läsare!
Så kul att se att det faktiskt finns några själar kvar som tittar in här efter en veckas uppehåll. Men nu är jag hemma i Sverige igen! Och nu ska jag se till att få upp bilder från resan så tidigt som möjligt! Sitter faktiskt och redigerar just nu men det lär ju ta ett tag att ladda upp ALLA bilder..
Har många planer för veckan som kommer mer killen, konserter och liseberg. Kommer bli grymt! 
 

Far & son

 

Hälsning

Hej! Sitter just nu vid poolen i ett 28 graders Grekland men bruna ben. Har varit i solen hela dagen men upptäckte nyss att hotellet har wifi, så några korta inlägg lär ni få i veckan iallafall!
Ha det bra i kalla Sverige! P u s s .

https://cdn1.cdnme.se/3944207/7-3/pic_51febd389606ee0c2d444817.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3944207/7-3/pic_51febd389606ee0c2d444817.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3944207/7-3/pic_51febd389606ee0c2d444817.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3944207/7-3/pic_51febd389606ee0c2d444817.jpg" class="image">

Inlägg

Hej! Sitter just nu och försöker få ihop lite tidsinställda inlägg för den kommande veckan eftersom det där med internet kan bli tufft i Grekland.. Har ett så otroligt tråkigt liv bara att jag inte hittar något roligt att skriva om. Det får bli en rejääl uppdatering så fort jag kommer hem! 
 
 

Göteborg

Var som sagt i Göteborg med Kaspar igår. Åt en fin middag ute på kvällen innan vi drog hem och sov hos mig. Fick även med mig lite prylar hem, (Min första starbucks kaffe och jag är kär! ❤ )
 

Vad hände med temat?!

Har ganska nyss börjat märka att denna bloggen börjar bli mer och mer olik mig. Vafan, jag är en skate-, fotografi-, estet-brud.Jag lyssnar på Iron Maiden och Håkan. Detta är ingen mode-, "bild på mina bruna ben"- eller blondin-blogg. (Ironin i att jag precis blonderat håret..) Jag kan inget om hur man lockar håret rätt eller vilken klacksko man ska ta på sig först... Jag ska blogga om vad jag är. Försöka hitta tillbaka till vad jag vill visa. 
Jag måste få min blogg lite mer Rebecka Thor. Detta är ändå en blogg om mig och det stället jag "hänger" på mest av alla. 
Dags att ta tag i livet igen. 

 
 
 

Göteborg nästa!