NY BLOGG

Här har ni länken till min nya blogg där i framtiden alla mina inlägg kommer publiceras. 
 
Klicka på bilden ellerpå liken nedan.
 
Enjoy!
 
 
http://www.nattstad.se/rebeckathor

 

Kaptensgatan

I Malmö finns det en byggnad, Parkeringshuset Anna, där det är lagligt att måla graffiti. Självklart ett måste för mig att se den då vi var i Skåne. Lätt något utav det snyggaste jag någonsin sett! Inte bara dessa väggar var utav färgglad konst, utan allt runt om. En riktig färgklick i den mörka staden. Byggnaden syntes hundratals meter ifrån.
 
 

Bloggtips

Här är mina två kompisar som har jättefina bloggar! Här kan ni bli inspirerade av deras vardag, foto och liv. Klicka på bilderna för att komma till Ellen och Linneas blogg! ♥ 

 

Rebecka & Simon

 
 

Malmö

 
 
 

Erkännande

Hejsan! 
Jag vet att min blogg har varit lite dålig på uppdateringar det senaste. Jag har helt enkelt lagt tid på att skapa mig en ny blogg. Jag har tänkt byta bloggplatform till nattstad och försökt förstå mig på hemsidan i snart ett halvår. Började i takt med att skolan började efter sommaren med denna lite smått men det har aldrig blivit av att jag blivit nöjd med den. 
Men snart ska den preseneras för världen! 
 
- Jag byter enbart för att se om jag kan tjäna pengar på nattstad, vilket jag just nu inte gör på blogg.se. 
 

Skrytbygget

 

Get it PINK

1. Nytt mobilskal
2. Nymålade naglar

 

Bro.

 

svar på kommentar

" Har du skaffat löshår? På en del bilder har du långt hår och på andra kort. Kan du visa mer utav frisyren på bilden? Hur gjorde du? Jättefin!"

Tack! Ja, jag har löshår ibland. Oftast inte. Köpte det billigt och de fungerar bäst i uppsat. Denna gången lockade jag håret där fram, delade det övriga håret i två. Den nedre delen slöt jag i en hög tofft och resten uppsatt i en klämma över toffsen. Det gav mer volym ovanpå huvudet!
 
 

Jag saknar dig

Sitter just nu i Malmö. Flera långa mil ifrån dig, men du är allt jag tänker på. Jag ser dig i molnen på himlen och i luften jag andas. Snart. Snart får jag ligga i dina armar igen. Jag räknar sekunderna. 

 

Looking down

 

Julklappar

Bråvalla biljetter
Bruna linser
En "weekend" i Malmö, samt hockey VM - biljetter
Gymlinnen, Björnborg & Betterbodies
Cafe macchiato kapslar
Concealer
Mineral powder, Mary Kay
Trosor, Calvin Klein, Veromoda, Björnborg
Parfym, Disel
Jeans
Smyckeset & flera andra smycken
Pengar
Godis

Kortfattade julklapparna. 

 

Idag minns vi alla dagen

Idag minns vi alla dagen då jag blev injuden till den årliga ELLE- galan. Dagen då jag fick detta brev på posten och hoppade runt av glädje. En ytav Sveriges absolut störtsa galor. Jag skulle gå på röda mattan. Dricka champange och festat med Danny, Lars Wallin, Victoria Segerstedt, och så många mer..
Men jag var ju inte 18. 

Ni kan läsa mer om galan häääär. 
 "
 
 

Bruna linser

Imorgon drar jag till Malmö. Uppdaterar bloggen en del därifrån, så ni kommer fortfarande kunna höra från mig de närmaste dagarna. Tacka gud för blogg.se-appen!! 

 

Julafton

Jag lämnade kameran ganska orörd under julafton. Fotade nästan mer med mobilen faktiskt. Här är iallafall några av de bilder som knäpptes fram! 

 

Det senaste på Instagram

 
 

Jul hos pojkvän

Hade en utav de bästa kvällarna med Kaspars familj. Tände brasan, satt alla samlade och drack glögg och vi hade julklappsutdelning. Jag fick ett gymlinne från Better Bodies, riktigt snyggt, utav familjen. 

Kaspar överraskade mig, då vi på kvällen skulle kolla på julgranen, bara han och jag. Jag hade tidigare berättat hur sjukt såld jag är på alla dessa film-klyschor.. Kaspar hade alltså själv varit och köpt en minstel som han gömtundan för mig. Då vi beundrade granen höll han upp den över mitt huvud och vi kysstes, som taget direkt ur en film. Han är ganska fin ibland. 
 
 

Kaspars julklapp

Så grym är jag på att slå in paket! Detta var i princip första gången jag faktiskt rimmade på mina paket och tog mig tiden att slå in dem fint! Känns ju betydligt roligare iallafall att ge en julklapp som itne ser ut som en påse bajs.
Jag gav min pojkvän tre tavlor på bilder på han och han&mig. Han fick en fin armkedja. En vit pläd till sitt nya rum. Även en Bondelidmössa. Godkänt?
 
 

Filmgos

Älskar att det går så många bra filmer under jul! Jag älskar ännu mer att alla filmer inte bara är jul-filmer. Njuter nu utav världens bästa barnfilmer, Cars. 
 
 

Julhälsning

God jul kära läsare! 
Jag hoppas ni har haft en fin julafton, det har iallafall jag haft! Jag firade först lite här hemma med bara familjen, öppnade de första julklapparna. Åkte sedan vidare för att fira mer med pappas sida utav släkten hos farmor & farfar. Jag lovar att berätta vad jag fått i julklapp imorgon!! 
 
För er som inte märkt det har jag en ny header, något mer lik mig i nuläget än den förra.. Den är mest tillfällig, 
 
Ha en fin kväll! 
 
 
 

God jul!

 

Julfika

 

Avbrott

Idag har jag en dag helt utan mobil och dator. Hela 24 timmar... Så för er som vill nå mig, svart får ni imorgon. Jag har dock gjort en del tidsinställda inlägg här, så bloggen lägger inte ner totalt! 



 

Bio

 Jag fick en middag ute och bio med Kaspar som julklapp. Detta är vad vi ska se!
 

Perfektion.

 

Bondelid

Åh, älskar min nya Bondelidkofta! Lager 157 är för alltid min favvo-shop! 
Spenderade hela helgen med pojkvännen. Firat jul på massa olika sätt! Julfika, paket, tända ljus, glögg, familjemys. Bästa helgen på länge. ♥
 
 

Julgran

Ska erkänna att jag är lite besviken på min familj. Eftersom vi grort om i princip hela undervåningen till kök så finns det inte längre någon plats för någon stor gran. Tidigare är har vi alltid haft en näst intill 3 meter hög egenhuggen gran, men detta året köpte vi en. Världen går utför..
 
 

Julklappar

Firade i helgen minijul med Kaspar. Oj, han är ganks underbar han. 
 
Jag fick: 
DISEL-  parfy,. bodylotin & Showergel
2 par trosos
Middag och Bio ute
 

Tack mamma.

Nu inskrivet i mammas kalender. "Dag utan dator och mobil." Jag ska ha de där pengarna!

 

Raaaaawr

Godmorogn! Vaknade idag 05,00 för att åka till Skövde. Pga tågtide-byten har jag svårt att komma till skolan nu i December. Har min första lektion klockan 10 idag. Seminarie. 
 
 

Morgongos

Om det är något jag och Kaspar är bra på, så är det att göra frukost! Eller ah, han lagar och jag kollar mest på, för säkerhetens skull!! Tror att jag skulle ha bränt ner huset gånger om ifall jag skulle hjälpa till mer än vad jag gör nu. Det blir liksom bäst så. 
 
 

Hit it again

 

Tummen upp

Rotade idag runt bland min gamla pyssel-grejor. Hittade bla. små små kulor och instinkten kopplade det klart till nagelkonst. Det funkade förvånadsvärt bra! 
Så dagens tips: Leta efter allt möjligt att sätta på naglarna! Bokhandlar har ofta billiga pysselgrejer som funkar minst lika bra till nagelkonst. Tex. glitter. 
 
 

Spelkväll

Godkväll! Familjen drog precis fram alla brädspel och vi tar en egen spel-gos-kväll ihop. Gör ganska ofta det såhär innan jul, när det inte är fullt upp med skola och liknande längre. Njuter verkligen in i det sista nu! 
 
 

Den sista

Hejsan! Jag sitter just nu och väntar på mitt tåg hem. Ska slå in sista julklapparna och plugga under kvällen. Gud va skönt det ska bli att slippa allt detta snart! Sista uppgiften görs imorgon sedan är det inoffeciallt lov för mig. 
Bilden är den sista jag laddar upp från Lukas plåtning förra veckan! 
 
 

Fotouppgift- Studioporträtt

 
 

Långt hår

Åh. Bläddrade precis igenom bilder från i våras och insåg att jag hade så himla långt fint hår ett tag. Vart är det nu?! De som hittar det och återför det till mig får en välbetald hittelön!
 
 

Svart på vitt

 

Kort uppdatering

Hejsan! Jag ska snart dra till kalas och firande, Ska jobba med morfar lite senare ikväll, även jobba vidare på mina två media-jobb. Ha en fin dag, jag hör av mig senare ikväll! PUSS. 
 
 

Nails

Gjorde naglarna lite extra fina innan jul. Kanske inte de juligaste med turkos, men jag hittade ingen röd.. Detta får duga! 

 

Smygtitt

 

Arbetsplats

Hejsan! Ikväll är jag faktiskt hemma. Är barnvakt för lillebror och pluggar. Kanske inte roligaste kvällen, men ganska skönt att bara vara. Ha en fin kväll! PUSS. 
 
 

Saturday morning

 

3

 

Top 3

Jag är normaltvis inget fan av julfilmer, alls. Men dessa tre filmer fungerar toppen då man vill koma in i lite julkänsla. Som tradition kollar jag alltid med bror på Polarexpressen natten innan jul. Så mys!
 
 

Kaffedrink

 

Hårfärg

 

Victoria's secret 2013

Hoppas ni inte missat Victoria's secret 2013?! Om ni har lyckats, här har ni!
 

Goskväll

Somnar i pojkvännens armar inatt. Så skönt, glömma verkligheten för en stund och bara vara. 
 
 

Lukas

 

Kär

 

Rebecka VS. Kaspar

Som tidigare nämnt, vi bakade i fredags pepparkakshus. Det blev lite krig mellan ig och Kaspar då vi skulle utse det snyggaste. Vilket är snyggast?!
 
 

Hemskheter

 

Julmarknad

 

18:18

 

Analog

Det finns antagligen inget bättre än att låna pojkvännens kläder! Idag har jag nya Analogtröjan och myser i hela dagen med pojkvännen själv. Ikväll blir det middag igen, hör av mig senare! Ha en fin dag. 
 
 

Mera jobb!

Mer jobb åt Rebecka Thor!! Min moster har en stor plats i BPIS (Barnperspektivet i samhället), vilket är en stor Svensk organisation som inriktar sig på barnens rätt. De gör sammarbeten med BRIS och Världens barn. (Tror jag!). Känner mig iallafall ganska stolt som fått arbetet att designa affisher och folders. 

 
 
 

Pepparkakshus

Kom hem tidigt efter skolan, fick skjuts av pappa. Resan som normaltvis tar 45min tog idag nästan 2timmar bara pga stormen Sven. Kommer iallafall hem till mys, då familjen står och pyntar pepparkakshus. 
Det finns en del fördelar med att ha en mamma som är bagerska. 

 

Snöstorm

Morninä sunshines! Snöstormen orsakar kaos i Skövde. Tack vare att jag sov hos Kaspar inatt hann jag till skolan och hann med mitt tal! Annars hade jag nog suttit i Falköping än.. Ikväll blir det fest för mig och sedan en hel helg med pojkvännen. a en bra dag, PUSS: 

 

Bokomslag

Ännu en uppgift i Mediaproduktion. Bokomslag för Beuatiful Malice, en brittisk roman om Alice, mördade systrar och hämd. 

 

Dagens ord


 
 

Ute på Spotify

 

Jobb!

 
Har fått ansvaret för en hemsida utav samhällsföreningen, varav jag ska fixa design, uppdatering, fotografering och liknande. Kanske inte det största jobbet, men absolut ett bra extrakneck!! Väntar just nu på inloggningsupgifter. 
 
 

Tisdagsuppdatering

Godmorgon! Tisdagar är normaltvis den värsta dagen i veckan,men efter ett litet schemabyte har vi sovmorgon. Idag kanske blir en ganska bra dag ändå. Hör av mig senare, ha en bra dag .PUSS. 
 
 
 

Julkväll

Hejsan! Gosar till det lite extra ikväll. Kom hem ifrån gym och träning och hittar nybakade pepparkakor och lussebullar med glögg. Mamma och lillebror är guld värda! 
 
 

Christmasgifts

Drog förbi stan på vägen hem idag och köpte med mig lite kläder och julklappar. Nu är julshoppingen igång!! 
 
 

Hemska morgon

Mitt liv är som en enda stor bakfylla, en fet bitchclap rakt i ansiktet. Idag mår jag dåligt, och jag döljer det inte. 
 
 

Tack

En liten gåva av min pojkvän, han är ganska bra ibland. 

 

Välkommen vinter