Geografi hos Oda

Ikväll är jag här. Jag åkte med Oda hem efter plugget och efter det har dagen bjudit på youghurt-mys, tv-time, rå-fisk-mat, Rudolf-glass och breakdance. Jag har kommit fram till en sak i dag. Oda kan INTE greografi...
" Jo, men Amerika och Australien ligger i England. De pratar ju Engelska där iallafall"
"  Sydafrika ligger över de vanliga Afrika"
" Länder i Europa? Eehm.. Sverige, Norge, Danmark, Finnland, Tyskland, Abanien, Turkien och Tanzania"
För en gång skull kände jag mig bra på geografi. Men Oda, jag älskar dig ändå <3

Den nya trenden bland oss

Jag vet inte riktigt hur det började men just nu så springer många utav Estet medierna runt och tar taskiga kort på varran och sätter lappar  på varrandras ryggar. Vi är snälla.

True story man.

Illustrerat

TJUGO:furtiotre

Idag kan jag bara säga att jag mår bra. Tränade efter skolan. Ser fram emot en fredag i morgon med andvents-mys istället för lektion och fredags-media-dag. Helg sitter inte helt fel efter dessa tre dagar i sokolan denna veckan. Har dock kommit in i någon sorts flyt nu när jag vaknar på morognen och är hur glad som hellst. Älskar mitt liv. Har kommit ut ur den svacka jag tidigare alltid gått i! 
Hade en viktig kanversation idag. För något av den första gången i hela mitt liv kan jag berätta allt utan att känna mig dålig. Inte pga att de andra är sämre utan att jag är bättre till skillnad från hur jag tidigare var. STOLT. LYCKLIG. GLAD.

PS. Ida är den människa som gjort Svampbob-kameran. Bra gjort! ((Det var inte meningen att han skulle ha mustach som Hitler!!!))

Julfika med henne

Colour vs. black&white

Back on track

Trevliga människa

Så, igår åkte jag och Hanna buss till våran farmor & farfar. Så fort som vi klev på bussen började vi förstå att denhär busschaffören var lite härlig i huvudeet. Han försökte säga en enkel mening med tod istälet och mumlade i en minut innan han kunde få fram ett ord. 
Vi var de enda i bussen plus en kille till, när killen kom på bussen greppade chaffören tag i honom och sa till oss tjejer där bak "Denna killen ska ni prata med, han är sten-cool". 
Bussen rullade iväl och vi stannade sedan för att hämta en snubbe som skulle på. Bussen parkerar mitt i vägen och chaffören frågar oss 4 i bussen om vi kan passa den. Gubben går ut och drar in på ICA affären precis bredvid. Efter en stund kommer han tillbaka med bla en trevlig tidning i handen. 
Vi åkte vidare. När killen gick av började chaffören prata igen och sa något om denhär killen igen. 
"Jaa, jag tycker det är synd att ni ungdommar är så deprimerade hela tiden Ni flickor speciellt. Men alla ungdommar är så underbara som åker med min buss. Jag älskar ungdommar. Jag älskar er."
Vi nickade tillbaka och skrev till chaffören som satt flera meter fram i bussen (och hörde hyfsat såligt, så det blev himla månnga "va") "Vi älskar dig med" 
Vi hade lovat chaffören att gå ut genom framdörren och att han skulle få säga en sak till oss innan vi gav os av. Och när vi kom fram gick vi till främre dörren och han lutade sig frammåt och bad oss lova en sak. "Kan ni lova att inte prata med någon äldre och vara rädda om er?"
 
Åååh en härlig människa som lätt gjorde min dag till lite bättre! 
 

I kättilstorp säger man hej!

Min lång-helg har varit grym! Varit hos i Kättilstorp i dag, Gud vilket underbart ställe. Till skillnad från i Skövde hälsar alla på varran där. Hatar folk som inte kan le tillbaka! Något utav det värsta som finns är ju tex någon kassör som inte kan le eller vara lite trevlig. Hahah, sådant jag kan störa mig på i flera dagar! "Hej,40 kr, jaaa, tack, hejdå" Hur svårt ska det vara att tvinga fram ett leende?! Får la sätta klädypor i kinderna eller något för det ser ju hemskt! Kanske bara är jag som stör mig på det.. Men något som kan vara ganska underbart är ju när en busschafför är glad och önskar typ "trevlig helg". Såå mysigt! 
Okej, Mysiga chafförer- På tal om vadå? Jag var i Kättilstorp. Juste ja! 
 
 
Ett leende på läpparna  människor tack!!!
 

Fokus

20:59

Just nu: Filmtime
Har haft ännu en sovmorgon och ännu en ledig dag. Jag kan stolt säga att jag inte gjort någonting idag! Myst med en utan världens bästa filmer; Toy Story. Kan dock inte kolla på trean utan att gråta i slutet. Hahah Simon satt och skrattade åt mig ikväll! Tack brochan!
Taggar en till ledig dag. I morogn ska jag och kusinen åka ner till farmor och farfar och fira. Så mys!!
Ha en fin kväll!
 

Känn dig träffad Oda Tollesson!!

Finally!!

Hela dagen har än så länge gått åt till att fixa till min andra blogg. Känner mig tillsist nöjd och klar. Ska se til att uppdatera den oftare, men eumed att bloggen bara kommer inehålla bilder jag själv fotat lär det bli mer sällan. Jag vill ju inte lägga upp dåliga bilder ju! 
 
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
http://rebeckalthor.blogg.se/
 
 VÄLKOMNA!

Medans snön faller från himlen

Rubriken talar för sig själv. 
Jag vet inte om jag gillar snö egentligen, MEN jag blir alltid lika lycklig när man ser snö falla ner. Sålänge det inte blir is är jag glad, hatar att ramla-jag är så klumpig så det lär ju hända!
Medans det är kallt ute sitter jag varm inne. Jag bakade scones till familjen nyss. Ett undervärk, dem gick att äta!! Prisa gud!!

Sunny Sundag

Godmorgon! 

Underbart att få sova ut! Idag ska jag inte göra ett endaste dugg. Loove! Ska kanske möjligtvis börja med min andra fotoblogg, ska ta bort inlägg. Göra nya inlägg och fica med min design. Men det är så jobbigt att komma igång. Är iallafall rätt nöjd med de ändringar jag gjorde här igårkväll! 
Ha en fin dag! 

Ur min mobil de senaste dagarna

LONDON

Man lär sig något nytt varje dag!

Sushi oskulden borta

Efter att ha varit på Västerhöjd hela dagen gick vi ett par tjejer och åt sushi. Hade lite svårt att säga om jag gillade det elelr inte i början, men oj, de va faktiskt gott! Hade en himla mysig dag. Goos. Wasabi är ganska starkt ska ni veta. En av tjejerna åt till hon grät utav hur ont det gjorde. Hahah bäst! Många skratt attacker kan jag säga. Alla som satt och åt måste ha varit överlyckliga när vi tillsist gick därifrån! 
Saknade dock några tjejer vid bordet. - Men det blir fler stunder! 
 

Pooolare i skolan

 
Öppet hus

Idag har jag varit i skolan. (Ja, på en lördag) Västerhöjd hade öppet hus för alla nior och det var lång ifrån tråkigt ändå. Har aldrig skrattat så mycket som idag. Galet hur underbara ni är!   

Jag älskar mitt liv

Åååh jag är såå glad!! Jag har på minde än 48 timmar träffat så underbart många människor. Älskar mina brudar! 
Igår med Ein, träffade Hanna några andra kära treor. Idag med tjejer från skolan. Jag älskar mitt liv. 
Har lätt att se på världen just nu. Känner  mig stark. Jag är lycklig. Med musik i öronen kan inget förstöra mig just nu. 
Tack käraste ni! 
 
J-Son – Mr. Feelgood - Radio edit
 

Tack Oda, tack för att du snodde all fokus!

Inatt...

Idag träffade jag en saknad vän. Satt i flera timmar på McDonalds och bara pratade. Tiden gå fort när man inte vill det, I tell you!! Mitt humör idag har gått ungefär såhär: Glad, Överglad, Jävligt förebanna, besviken, Glad, Jätteglad, Lycklig.
Mitt körkort och resten av vad som låg i väskan jag glömde på bion i söndags är välkommen åter och ligger nu på mitt rum. Tack till själen som hittade väskan och lämnade in den!! <3
 
Ni anar inte vad jag gjorde inatt!!!!
Hahahah skrattar fortfarande...
Jag fick ett SMS av min kära kusin. Vaknade av detta och utan att tänka på det trodde jag att detta inte var ett SMS, utan min vanliga ringklocka. DET VA DET INTE. Jag gick dock ner till köket. Åt. Gick upp, valde kläder. Plattade håret. Sminkade mig. -Jag tänkte "Varför är inte pappa vaken? Han ska ju vara vaken för att gå till jobbet.."
Tanken slog mig inte en gång att jag hade gått upp liiite för tidigt. Trots att jag hade kollat på mobilen och troligtvis sett klockan då också. Jaa, mamma kom in till mig när jag hade tagit in mina linser (som förövrigt hade en otrooligt jobbig morogn just idag). 
"Rebecka, vet du vad klockan är? Klockan är halv 12... GÅ OCH SOV"
 
Nu ska jag sova
 
 

Release me from reality

Fredagsfika

Torsdag kväll

Godkväll käraste! 
Idag har varit en fin dag. Pratat, träffat en vän och facerapats, tränat och försökt andas. Ikväll ska jag enbart mysa. Jag märker hela tiden hur jag blir tröttare och tröttare. Ska därför lägga mig tidigt ikväll och tagga inför fredag och helgen. Fyra dagars helg blir underbart! ❤ Ska sova hela dagarna! Förutom det har jag planerat in Västerhöjdsbesök, farmor & farfar besök, timmar med kompisar, fotning och sushi-testning. Min helg kan bli awsome! Ha en fin kväll!


 

Thorare äger. PUNKT SLUT.

Tack kompisar för pinsamma tytnader..

Hah, älskar hur man sitter och säger något till en grupp människor och inser sedan att ingen lyssnar.. 
"Jag tycker att..de...t....är...Och nu märkte jag att ingen lyssnar ja.... Tack...!" 
Försöker bara diskret försvinna bort och lotsas som att man aldrig sa något. 
Hahah kära vänner intill mig, NI ÄR BÄST <3 <3 <3

Kryp ut

Somriga kläder och soliga solar

Längtar otroligt mycket tillbaka till sommaren. Saknar att gå runt i shorts. SHORTS IS DA SHIT MAN!

Cupcakes

Don't judge me, I wont judge you

Läskiga ideal

Hur många gånger har du stått vid spegeln och kollat på dig, utan att känna ångest, utan vara helt nöjd med dig själv? Troligtvis inte så många. Det är slutet på 2012. Idag är jorden ett faligt ställe att leva på. Samhället är fucked up. Vi dödar oss själva- Äter upp oss innifrån. Snart finns inget kvar. Vi har tankar farligare än knivar och knytna händer mot ansikten. Vi kan inte skydda oss från oss själva. Du kan inte ta bort den en del av dig själv. 
Vi sätter upp mål som är för höga. Vi kan inte nå dem. Vi blir besvikna. Depprimerade. Slut. 
Varför ska du se ut som en Barbie för? Tycker du att det är snyggt att se sådär onaturlig ut? Helt ärligt? Jag tycker inte det. Visst att man ska ha något att sikta till. Men när man har ett ideal som inte ens existerar utan är vacker bara för att man har redigerat så mycket i photoshop får man också ett mål som är omöjligt att nå. Inte konstitg att de människorna blir besvikna på sig själva när de inte når det målet. De stirrar sig blint på målet utan att se vad de faktiskt gör. 
Det är hemskt att se hur människor plågar sig själva. Hur de inte kan tänka för att allt de har i huvudet är siffror och andras tankar om sig själv. Sitter det i självförtroende? Eller är de bara så att de är tvungna att bli accepterade av samhället? Iallafall tror de kanske det. 
 
Jag är glad att min tid som en utnyttjat, tyst tjej som levde i mörkret och kröp runt i korridorerna är över. Jag är starkare nu. Tack. 
 
 
 
 
 
 

OVERTHINKING

 

Hah Oda!

Hejdå Facebook!

Fick ett allm'nt ryck idag och nu är jag inte längre med i facebook. Tja, jag har bara inaktiverat mitt konto så jag kan ju logga in igen så är allt tillbaka. KÄMPA REBECKA! För de som vill nå mig nu så finns jag på kik, bloggen och mobilen!


Tack till en morgon man kunde levat utan

Är det nu jag ska vara glad och tacka? För de få timmar som du gav hopp till mig. För de långa konversationerna som höll mig vaken på natten och tankarna om dig som höll mig ofokuserad på dagen.
Du ska veta att det var jobbigt också. Att varje gång mobilen lät få hjärtklappning och förhoppningar på att det var du. Att tänka och analysera om varje sned steg tills att smärtan i huvudet var obeskrivlig.
Det varade kanske inte länge och de må ha varit få ord som sades, men de orden fick mig i balans igen och jag kände mig liksom levande. Lycklig. Jag trodde inte att det skulle gå så snabbt. Men du var perfekt. För bra för att vara sann. 

Att vakna upp idag och se detta var inte som jag hade hoppats på att min morgon skulle vara. Det var långt ifrån mina förväntningar. Det förklarade en del. Du är min anledning till att inte le idag. Nu har jag offrat för många stjärnfall och 11,11 för dig min vän. Såklart ska man ta ut det positiva av allt, men det är lite svårt nu. Man lär av sina misstag men det är inte så lätt när man inte gjort något fel. 


Tack för de få timmar av hopp du gav mig. Tack. Tack som fan. 

Bio, glömda väskor och polis samtal

Rubriken äger ganska mycket om vad min kväll bestod av. Klockan 4 ringde Kamilla och vi drog iväg till Skövde en timme senare för att kolla in nya Twilight filmen. Riktigt bra! Lätt värd pengarna. 
Ännu en sak som tyder på att jag Rebecka Thor håller på att gå in i väggen ( eller iallafall en stolpe ) ;
Jag glömde min väska inne på biografen... Hahah, smartes! Jag antar att jag hade för mycket i mitt lilla huvud just då och det gick för fort. Kom på det på motorvägen en bra bit ifrån Skövde. Det var lisom försent att vända. Försökte ringa bion, men nej.. Lukas ringer en stund senare. "REBECKA, POLISEN HAR RINGT!".  I min väska låg bla mitt körkort.
Har fortfarande hjärtklappning. 
 

Nytt rum?

GODMORGON! Igår lovade jag mig själv att lägga mig tidigt. Jag lyckades inte alls. Fastnade med att kolla på gamla bilder i inspiration om att göra om mitt rum. Ska måla om tak och skriva på väggar, ska flytta och lägga till och ta bort. 
Ha en bra dag vänner! 

Klockrent farmor!

Sitter och visar upp mina bilder på min blogg tidigare idag för min farmor. Hon blir överraskad över hur många bilder det är och kläcker ut sig:
 
- Hur många gånger kan man kolla på bilderna innan de går sönder? 
- Nej farmor, nej bilder i datorn går inte sönder som vanliga foton. 
 

Barnpassning och läxläsning

Idag är det lördag och jag är hemma med Simon, och farmor & farfar. Älskar er så mycket!!

Kortern på bordet, spelet är slut

Jag ska berätta detta en sista gång. Jag ska göra ett sista negativt inlägg. Sedan ska jag hålla mig mer som jag är, positiv. Läs den som vill och orkar. Den som inte vill får la blunda en stund då.
 
Jag har noll koll. Det är inte så att jag har gått och blivit dum i huvudet eller så, jag har bara svårt att hänga med i varje sekund. Jag märker hur jag har ändrats till något bättre. Jag vågar står på egna ben och tar inte skit längre. Jag är lyckligare. Men det där sprack för ett tag sedan. Jag blev tröttare och tröttare. Huvudet kännes så tungt att det kunde falla av och jag ville inte mer. Vissa dagar var värre än andra och vissa sekunder var värst. Mitt humör gick från månen och ner till havet. Jag kunde inte hitta en utväg och förvärrade saker. Vissa stunder tappade jag allt hopp och fick panik. 
Jag märkte hur jag tappade greppet om saker som jag tidigare visste om. Jag kunde inte längre minnas vad jag skulle göra. Jag kunde inte prestera alls på träningar och i skolan. Jag kunde inte fokusera längre. Jag blev jättearg på ingenting. Kom hem med huvudvärk varje dag. Kännde mig oduglig och inte värd. Tom. 
Ett tag kände jag mig som på toppen av allt. Jag var "bäst". Den känslan har försvunnit nu. Jag är inte längre den. Jag förlorar bara mig själv när jag är en dålig förlorare. Samtidigt orkar jag inte vinna. Orkar inte ge nya saker en chans. Orkar inte försöka. 
Jag behöver lite motivation. Jag är tom. ÅÅÅH FÖRLÅT MIG MEN FUCK. Jag kan gå från jätteglad tilll att bryta ihop av det minsta lilla. Jag kan inte längre lyssna på alla låtar på min spelningslista bara pga att jag blir äcklad och mår dåligt. Texter får tankar att flyga och jag ser personer, minnen och saker jag inte vill se just då. 
Jag känner mig sviken. Jag klarar inte av det längre. De var en gång en av mina allra käraste, nu vill jag ha dig långt ifrån mig. Jag vill inte vilja det men jag ka inte rå för det. Bara bilder på dig får mig äcklad. Jag blir äcklad av mig själv när jag tänker som jag gör. Du fick mig må levande, du var min bästa vän. Men jag antar att du klarar dig bättre utan mig. 
Du vill kanske att jag ska förlåta dig? Ja, jag vill jag göra det, men samtidigt inte. Jag förlåter dig. Det är så svårt. Jag har det i bakhuvudet hela tiden. Jag har byggt upp ett skydd efter alla svek och brytna löften och de syddet är svårt att ta bort när jag inte längre vill ha det där. Men det ska bort. Jag lovar. 
Ni kanske tror att jag är sådan som har dålig självkännsla. Att jag tycker att jag inte duger till och har ångest. Att jag inte mår bra för att jag trycker ner mig själv. Men då har ni fel. Jag har en jättebra självkänsla sålänge som det håller. När det inte går mer så är det riktigt illa dock. Jag vill inte att ni ska tro att det är den sortens problem jag har just ikväll. För så är det inte. Det har bara varit ite mycket just nu. Läxor, vänner, träning, mat, samhället, flört, hopp och tårar. 
 
Igår sprack allt. Jag bröt ihop och klarade inte mer. Pressen kom ikapp mig och jag kunde inte hålla emot längre. Jag lade mig hos mamma, pratade, grät, skrattade. Jag lovade henne att tänka mig för mer.
 
Idag spreck det igen. Skolan var tuff. Hanna frågade hur det var, Det gjorde ont att tvinga fram ett leende, det märktes och tillsist funkade det inte och allt lös igenom. Men jag ville att hon skulle veta.
Ibland är det tusen gånger lättare att ta på fake-smilet och säga "jag är okej", Det har alltid varit lättare att vara stark när man inte behöver berätta om sina problem.
 
Men jag ska sluta nu. Jag har lovat mig själv att jag inte ska skriva mer negativt. Det är otroligt skönt at skriva av sig och därför kanske detta inlägg ser ut som satan. Sover 5 timmar per natt, ska plugga, le, träna, se bra ut, äta rätt, säga rätt och må bra samtidigt som jag ska få andra att må bra. Från och med nu ska jag vara som jag brukar vara igen. Jag ska göra som jag alltid gör, lämna det bakom mig och släppa det. Jag har ännu en gång gjort något litet till något otroligt stort och förvärrat allt tusen gånger. Det ska inte hända igen. Jag lovar. Puss. 
 
 
 

Köpenhamn

Vans

 

HA HA

UTKAST 2012-11-15-JUST NU

Jag bryter ihop. Jag klarar inte pressen mer. Jag är en förlorare som drömmer om att ta mig uppp från hålet. Jag har förlorat något av det jag älskar mest, något av det som stod mig närmast. Ni står inte på min sida på samma sätt som ni en gång gjorde. Jag minns hur vi lovade varran hur vi skulle dö ihop. Att vi skulle leva föralltid och alltid tillsammans. Var är det löftet nu? 
Jag blir ledsen för att jag är arg. Jag är arg på er och jag vill ha in er i mitt liv igen. Hur mycket jag än kämpar så får jag inget tillbaka. Det känns lönlöst. Som att gå på en läg utan slut. Det är svårt att kämpa för något man vet att man inte kan nå. 
Människor glider isär varran. Jag försöker vara klistret som håller isamman, men jag är redan trasig. Måste hålla ihop mig själv innan jag kan hålla ihop något annat. Hur ska jag kunna ta hand om andra när jag inte ens kan ta hand om mig själv?
Men jag är inte längre överraskad. Jag har vant mig vid att bli nummer två, att bli sviken och sätta på "fake leendet". Jag har ett skyddande lager, men det stöter också bort de jag inte vill stöta bort. Det är bara att inse fakta. Jag har varit med om detta förr och jag kommer troligtvis vara med om det igen. 
Kan jag på något vis få er att förstå hur jag mår? Nej. Omöjligt. 
Det känns som att mitt huvud snart sprängs. Jag kan inte hantera så mycket stress,press och negativitet. Detta är för mycket för mig att ta in. Hejdå. Ska gå och torka tårar. 

Alltså..

 Satt med Lukas tidigare idag och kollade på lite videos. Helt sjukt hur man kan skratta när man väl är fådär flummig. Jag är trött ikväll.. Dags att säga godnatt kanske?


Jag saknar dig

Jag saknar dig. Bara så du vet.

Think positive.

Onsdagen

Sitter och försöker få ihop saker och ting. Mycket ät trasigt för tillfället men jag kämpar! Imorgon är det bio som gäller. Vi ska kolla på Hungergames i skolan vilket blir bara toppen!! 
Idag har skolan varit bra. Oda är fortfarande sjuk. Fick veta att vi ska ha prov nästa vecka. Skrattade. Pluggade.
Jag vet inte riktigt hur jag mår egentligen. Känner mig jätteglad, jättetrött, peppad, taggad, uppe, nere, arg och ledsen. Men jag är allt det där med att leende på läppana och tänker på det positiva!
Jag saknar min Hanna. Det gör mig döende att missa så mycket av någon annans liv. Vi ses och pratar varje dag men är ändå långt ifrån varran. Saknar hur det var i sommras, hur vi träffades, sov över, drog till Göteborg, hittade på varje dag. De var bara för bra! 

REBECKALTHOR@INSTAGRAM

Följer DU mig på instagram?!?!?!??! GÖR DET.
Jag uppdaterar ofta och lägger ut bilder från både min vardag och från min foto-kamera. Jag lägger också upp en hel del från skolans projekt och mine egna illustrationer.
 
Rebeckalthor  @   instagram
Rebeckalthor  @   instagram
Rebeckalthor  @   instagram
 
ENJOY!!
 

SKATE

Let's do this


Du äger.

 

En första plats och en andra

På tre veckor har jag hunnit tävla två helger. Jag spelade för två veckor sedan där jag vann hela min klass som U17. Igår gjorde jag ett nytt förstök och åkte bort till Lidköping för at spela och jag kom hem med en pokal i handen ännu en gång. Jag tog då hem andraplatsen. Jag är nöjd trots att två förstaplatser hade inte skadat. Kan alltid bli bättre,fortsätt sikta mot stjärnorna så når du iallfall trädtoppanra! 

Mail-skickning och googling

Hej där! Sitter just nu och skriver lite utkast för ett mail jag senare ska skicka iväg till svenska skatetidningar. Jag ska fråga efter om de skulle kunna tänka sig att ta emot någon som mig att följa med någon dag på tidningen. Hoppas på ett svar i nästa vecka!! 

TAGGATAGGATAGGA

Godmorgon! Vaknar lite extra tidigt idag för ännu en badminton tävling. Drar denna gången en timma längre bort än sist och taggar som tusan just nu. Skulle inte sitta fel med ännu en pokal i samlingen. Det är ju detta jag tränat till.
Hoppas på det bästa. 
 
Ha en fin dag! 

4 direkt från myys-listan

 


 

Jag älskar dig bror

00.07

Pratade med Marcel nyss. Saknar er där borta. Kom tillbaka till Sverige. Nu. 

Klass-fika

Fredag betyder fika och fika betyder en stor fet tummen upp!! MiiimsDe 2 sista bilderna

De sista bilderna från fotningen med Lina har ni här. Alltid bättre sent än aldrig, trots att det var snart en månad sedan vi fotade nu..
 

Dålig-Film-Time

Dagens två medialektioner blev det filmvisning. Jättedålig.. Inget jag skulle rekomendera. Sääääämst. 
Det skulle vara någon sorts komedi, den blev mest överdirven och man skrattade mest åt hur allmänt wierd den var.
Njuter iallafall av att slippa jobba och myser ner i filten.

Finally

 
 
Fy tusingen va vackra vi är! Hahah några tjejer frågade om jag inte kunde filma lite på skolan och klippa ihop det sedanre. Sure! Det slutade med att jag filmade typ 10% bara..

-

  

McDonalds-häng med kompisar och "kompis"

Efter att ha avslutat skoldagen med redovisning och prov så satt jag, Elin, Ida och Amanda en stund på McDonalds. Vi satt inte länge där, men det kom fram en snubbe (Idas nya "poolare") och gav oss fina pappersbitar. Tack för den!! Det är ju inte så att jag (eller någon av oss) varit där mycket. Detta var andra gången jag kom dit. 
 

Knyt handen och kämpa för att inte slå.

Perfekt?

Hur kan någon människa vara så perfekt? Är det sant på riktigt eller är allt en löjn? Drömmer jag? Det är för bra för att vara sant helt enkelt. Fattar inte riktigt hur du kan vara så bra. Önskar att du var min på riktigt. Bara min. Vill ha dig. Du är perfekt.

I ate all your candy..

 
Hahaha såå söta.. Skrattade som tusan och kände mig som en såå dålig person. Men kunde inte rå för det. Kolla ungen som ramlar ihop liksom!

"People are so poor, all they have is money"

 

Ett minne

 Man har liksom börjat vänja sig nu. Nästan börjat glömam hur det var innan. 1996 må vara året som kungarna föddes. Här är kungarna som levde på i Floby.
 
 
 

Girl on my paper

Det finns en del fördelar med att stanna hemma

Hej kära!
Blev ingen skola idag för mig. Vaknade idag och mådde riktigt dåligt. Mår bättre nu, men inte helt okej. Jag blev faktiskt ganska besviken, kalla mig pluggis om ni vill, men jag såg fram emot skolan igen. Inte de tidiga mornarna eller alla läxor (som vi inte har) utan efter alla människor. Saknar lite vänner. 
Jag ska kämpa och se till att komma till skolan i morgon!
Ha en fin dag! Puss.

Mår bra ikväll.

Kan inte riktigt sluta lyssna på denna just nu. Är nog lite kär. 
Finns dock ingen kod så jag kan länka så man kan lyssna på låten direkt här på bloggen. Men klicka på länker här nere för att höra. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=NVO6uM4Q9Zk&feature=BFa&list=ULC0-6Y0mPPjA
http://www.youtube.com/watch?v=NVO6uM4Q9Zk&feature=BFa&list=ULC0-6Y0mPPjA
http://www.youtube.com/watch?v=NVO6uM4Q9Zk&feature=BFa&list=ULC0-6Y0mPPjA
http://www.youtube.com/watch?v=NVO6uM4Q9Zk&feature=BFa&list=ULC0-6Y0mPPjA
http://www.youtube.com/watch?v=NVO6uM4Q9Zk&feature=BFa&list=ULC0-6Y0mPPjA

Sviken och Besviken

Jag har inte längre något att säga. Jag är tom för tillf'llet. I mitt huvud finns bara luft. Ikväll var en riktigt kass kväll. Kännslan av att gå och vänta på något som aldrig skulle komma. Att hålla huvudet kallt och inte sätta för höga förvntningar. Samtidigt gå runt och inte låtsasom någonting. Vad ville du att jag skulle göra? Va allt falskt hela tiden eller fanns något där? Vad gjorde jag för fel? 
Visst vi kan prata känslor. Vi kan kyssas och kalla varran söta saker. Men det ska inte vara något deltidsjobb. Jag vill finnas där hela tiden. Jag är inget andra val och inet alternativ. Jag behöver dig där hela tiden. Det jag stör mig på mest är att du inte änns kunde berätta det. Du kan inte svara. Förlåt mig, men du är så jävla feg. 
Jag ville bara ha ett svar. Många frågor som åkte runt i huvudet. 
Jag orkar inte mer. Jag vill inte tänka på det men det är ganska svårt att glömma någon som man har så himla mycket glada minnen med. Jag vill sätta punkt, vända blad och gå vidare. 
 
Ha ett bra liv. Jag kommer inte längre vara en del av det,
 

 

LP- Bror

Fotade brochan lite nyss till en grej vi gör i skolan. Vi ska göra ett LP omslag. Lukas ska aggera rappare. Vilket är bäst?


 

Dig og Mig

 

Taggar skola..

 

Lejon

Tjabba tjena hallå!
Man säger ju en rädd fågel, en rädd orm, en rädd katt. Eller hur?! Men vad säger du om lejon? Ett rätt lejon. Det låter ju totalt knäppt :o  
Hahah småsaker som håller en uppe på natten... 
En rädd lejon`?
 

Kärlek till killen <3

Italiano

Ja, jag gillar Iphonekameran.

Alltså jag ska nog någon gång under mitt liv äga en Iphone bara för att jag stööörtälskar kameran som sitter fram på den. Tillskollnad från min som är allmänt sämt... Tack för lånet Linnea! 
Bilderna är ifrån i fredags
Pannkaks-mys

Här är bilder från i fredags då de kom hem lite klasskompisar till mig. Vi bakade pannkakor och de kan varit de godaste jag ätit på riiktigt länge! Mums. Blandade allt möjligt. Johanna vann iallfall priset för mest blandade- Honung, nutella, banan, socker, grädde och hallon... BRA KÄMPAT! Saknade dock lite tjejer under kvällen, bla Oda. Himla tråkigt att du skulle vara barnvakt just dendär kvällen.
Kvällen bjöd bla på massvis skratt, pannkakskast och mys. Tack tjejer! 
 
 
 
 
 

Men från Lina- Fotningen

Här är några av de bilder som ännu inte publicerats än. Jag fotade ala bilder med min Canon eos 600d och objektivet 20-80 

I wanna be happily ever after whit you

Close

Fredag

GOODMORGON NI VACKRA!
Vaknade idag med Johanna och Linnea i mitt rum. Dom stannde här igår och åker hem senare idag. Linnea gillarde förövrigt min kamera..
Väntar nu in kusiner som kommer hit i helgen. 

Ha de bäst pluttisar!!'
 
 
 
 
 

Goooooos

 
Haaaallååådär! Sitter just nu med Johanna och Linnea och har allmänt härligt! Johanna somnar, Linnea tittar och jag skriver. Kul. De andra tjejerna har dragit nu efter våran pannkake-kväll. Bilder kommer mer snart! 
Ha en bra kväll vackra!

 
 

Sanningar

- Jag hatar stress
 
- Något av det som berättar mest om mig är min Tumbrl och spelningslista.
 
- Kan få inspirationsrus, blir så inspirerad av tex foto, musik eller illustraioner att jag bara vill hålla på med det och inte alls kan koncentrera mig på annat. Jobbigt när man egentligen skulle behöva sova.
 
- Jag har två helt olika stilar. Älskar den streetiga och coola stilen men kan inte tycka illa om kära Jeffery Cambell. Alla har inte sett båda stilarna dock.
 
- Hatar glasspinnar..
 
- Tvångsbeteende, måste önska mig något 11,11 och alla andra lika-mycket-på-båda-sidan-klock-slag.
 
- Gillar verkligen inte sjukhus. 
 
- Gillar inte alls skräckfilm.
 
- Lättskrämd, lätlurad. Inte bra, i tell you! 
 
- London in my heart. Ska bo där någon gång i livet. 
 
-  Hör nästan varje dag flera gånger att jag är otroligt positiv och märker själv hur jag får andra i min närhet glada. Loove it.
 
- Mitt drömjobb är att bli fotograf. Just nu skulle jag hellst vilja vara skate fotograf/filmare och åka med ett Team över hela världen. 
 
- Jag trivs mycket bättre hemma en fredagkväll och mysermed vänner än dra ut och festa hela natten. 
 
- Jag älskar min familj och mina vänner. 
 
- Jag kommer antagligen dö av matbrist när jag flyttar hemifrån bara pga att jag inte kan laga mat. 

Femton och femtioett

Sitter just nu och dunkar musik och planerar min städning. Hahah alltså jag kan inte städa. Orkar bara inte ta tag i det. Taggar istället för kvällen. Några tjejer ifrån klassen kommer så ska vi ha lite pannkaks-kväll. De blir myys. 
Nej, men de som är så bra nu är att jag faktiskt måste städa för att de kommer hit folk. Om någon ska komma så städar jag alltid sjuhundra gånger snabbare och bättre på tio minuter än vad jag annars skulle gjort på hela veckan! Standard. 
Dagen har gått åt för bloggdesign och barnpassning.