22,22Tivoli

 

"Good morgon"

Hallådär! Klockan är kvart i 10 och jag sitter dötrött efter den första körkortskursen. Idag vaknade jag klockan 13,38. Tänke faktiskt somna om igen men kom på en liten sak. Fan, jag ska med ett tåg som går om 24min. På 24 minuter ska jag gå upp, göra mig iårdning, äta och hinna ta mig till spåret. Lycka till tjejen. 
Jag hann iallfall med tåget och hoppade av i Falköping. Fikade med en mycket saknad vän. Elin.
Sanning om mig: Jag klarar inte riktigt av stress. Inte någonstans. Det värsta jag vet är att stressa och det gör sig många av mina vänner sig roliga över. Hur många har inte skrattat åt mig när jag är som mest stressad? Jag stressar upp mig själv och det slutar med att jag intevet vad jag ska göra. Jag gick i morses runt och bara gjorde inget och tänkte på hur sen jag var. En brutalt jobbig sanning.. 

Sommar 2012

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder. Alla bilder har någon historia bakom och just därför älskar jag do ´m fortfarande. Minns varje dag som att det var igår, känner igen allt omkring. Minns hur man kände. Sommar feelings på högsta nivå!!!

Min pappa och hans ideer..

Hahaha skrattar fortfarande av tanken. Minns i sommar hur pappa ropade nerifrån köket att jag och Lukas skulle komma ner. Detta är vad vi ser. Han kallade det: " gissa-rätt-energidryckleken". Jag och Lukas har flera gånger haft riktiga diskusioner om att Redbull, Monster och Powerking faktiskt smakar olika och ibland att det kan vara värt att köpe en dyrare dricka då. Pappa anser att alla smakade lika mycket energi som den andra. 
Så, drick lite ur glase och placera glaset bredvis rätt burk. 
 

Smider planer

Chattar med kusinen och OJOJOJ vilka planer vi har! Sommar 2013, här kommer vi! 
Du gjorde min sommar 2012 till den bästa tiden på riktigt länge. Göra om det?
 

En bild från en av de bästa dagar som funni i historien. Svårslaget, i tell you!!

Ted- Filmtips

 
Var på bio igår och såg denna filmen. Tyckte att den var bra. Friskt rekommenderad men måste säga att inte ha föör höga förväntningar. Jag hade det och såå bra va den ändå inte. 
 
 

Hemma!

Borta bra men hemma bäääst! <3
Kom nyss hem ifrån min och mammas lilla trip till Örebro. Det blev två dagar av shoping och jag tror alldrig jag köpt så mycket grejs på så kort tid.. Inte likt mig! 
Började med att gå i ösregn med resväskor genom hela Örebro (liite överdrivet),  kommer fram till ett jättefint hotell. Drog sedan ut på stan. Bio på kvällen. Vi hade planerat att dra ut efter bion och äta ute, riktigt fint. Men nej.. Allt en måndagskväll var ju tydligen stängt. Gick ledsna tillbaka hungriga till hotellet.. Hahahah. 
Idag blev lite mer lyckad. 
Tack mammsen! 

Unnar mig

Jeans Jacka

 

Crash and burn

Modell: Lina Sandström
 

Nu drar jag!

Vaknar tidigare denna måndag för att åka iväg. Jag och mamma ska till Örebro en natt. Vi ska bo på hotell, shoppa, äta gott, ha himla mysigt och bara ta de lugnt! Har ett fram emot detta ett tag och det ska bli väldigt kul att åka iväg på något såhär. Hoppas på förnyningar av garderob. Väskan är iallafall packad till max nu! 
Ha det bra utan mig underbara!!!
 

En vecka

Godisregn, Mysfika med klassen,
Lövänglar och fotoshot, 
Vinst på Falanslaget,
Bio och Tågresa

Kan inte släppa taget

Dessa låtar har varit med ett litet tag nu, men jag kan bara inte tröttna på dem. De äger. PUNKT SLUT.
RMK & Toppen – Gå mot rött
RMK & Toppen – Timbuk sa (Toppen)
RMK & Toppen – Länge sen vi sågs
RMK & Toppen – Leva för dom
RMK & Toppen – Tar ett varv runt jorden (RMK
RMK & Toppen – Allt du är
RMK & Toppen – Inte mer än människa
RMK & Toppen – Vi ses (Aldrig hej då)

Höst glädje

 

God morgon!

Klarar aldrig av att sova länge när jag väl kan sova lnge! Blev en sen kväll igår och jag lade mig nog inte förrän 3. Jag vaknar klockan 10 idag ändå.. Nej, jag hade ju planerat att sova länge. 
Ska börja med redigeringen av bilderna från i fredags. Ska också börja packa och jag hoppas verkligen inte att jag måste åka och jobba, vilket jag lär behöva. 
 

GOES.

Jag gillar er brudar!

 
 

Kära bror..

Ta

Höst.

When the sun goes down

 
Var ute och fotade med Lina idag, slutade tidigare idag och man får ju passa på när det väl finns sol. Det är ju Sverige vi bor i.. 
Bilder kommer upp snart!!!
 
  

Lördag

Kom nyligen hem från Falanslaget, en ganska stor badmintontävling som hållt på hela dagen. Det gick ju helt okej. Kom etta i hela min klass U17, kom dessutom tvåa i C klass i dubbel med Karin. BRA SPELAT BRUDS!! Bra start på lovet!
 
Nu ser jag fram emot en kväll med god mat hemma själv, ska börja med en liten video ikväll också och försöka lista ut hur man får ut den här på bloggen... Ser extra mycket fram emot en lååång behövlig sovmorgon när jag vaknar nästa dag oxkså.  Ska börja packa också i morgon för på måndag åker jag och mammi till Örebro. Myys! 
 
Ha en toppenkväll älskade! 
 
 

Rebex och Odis

 

Real


 
 

Nya storys

Jag möts varje dag av nya människor. Nytt folk. Nya ansikten. Nya stories. Hur ser dom mig? Vad tror dom att min story är? "Hon är en av dom tysta som tänker för mycket" eller "Hon är en av dom jobbiga som aldrig kan hålla käft". Hur många gånger ska jag behöva förklara mig själv för att alla ska förstå mig? Hur mycket ska jag behöva väga för att ni ska se mig? Hur ska jag klä mig och vad ska jag säga? Alla får sin egen uppfanning av mig. Jag får min egen tolkning av dig. Du kan vara en jävla bitch en dag och en annan dag kan du vara en underbar människa. Jag vet inte. Ena stunden kanske jag är som du och en annan som hon. Jag kan vara både och. Vem bryr sig egentligen om vilket som är mitt rätta jag? Helt ärligt. Skulle du bry dig om hela min dags skratt och leenden var bara en mask? Skulle du bli förvånad? Det är alltid dom tysta och dom som verkar glada som har det värst. Tro mig, jag vet. De snälla försvinner först. Det skulle vara så lätt att säga att jag kommer från ett annat land. Att jag har en annan bakgrund och att jag har helt andra intressen än vad jag egentligen har. För hur många människor känner du egentligen som inte bara är ytligt? Hur många har du som du vet att du kan lite på till 100 procent? Din bästa vän har säkert något gömt. Hon/han kanske går runt och snackar skit bakom din rygg? Kanske är  du likadan? 
Det är hemskt. Face the realify. 
 

Grattis Kusinen!!

I tisdags fyllde min kusin år. Tänker säga det nu, "Va fort tiden går". -Känns som att det är sådant som gamla släcktingar som inte man träffat på evigheter säger. Men det är sant. Jag kommer ihår när Emma var pytte-liiiiten. 
Nu bär det av till kalas för kusinen, WOPPA!!
 
Här är två bilder från i sommras på våra släcktingars camping. SOMMMMAMR MINNEN!!! <3 <3
 
 

New in

Min kompis Oda, hon. Hon är en ganska underbas själ hon. Fick dessa skor av henne. Varför är en låång historia som jag knappt kommer ihåg hela själv.
BÄÄÄST ÄR DU <3
 
 

Deprimerande förbannade skiit!

Snö.. Fan.. Neeeejjjj..
Något som jag inte tycker om är snö. Alltså det får jättegärna vara snö i december, men det ska vara någon annan stans i  oktober!! Har bara dåliga minnen av vinter/sen-höst. Snö betyder att det är just den tiden och det får mig bara minnas och vänta in årets dåliga minne. Fy.
 
 

Svälta ihjäl sig, frivilligt? Seriöst?

Nej. Banta, sluta äta, träna som en galning? Nej. Jag har testat, det är inte värt det. Jag var en gång besatt ett tag. Jag var inte nöjd med mig själv. Jag kunde nog aldrig bli det heller. Det är inget som jag vill prata om, men jag vill att folk ska förstå mig. Jag vill liksom bli rätt behandlad. Jag bryr mig inte om det nu. Jag har gått förbi det där. Hur viktigt är det vad det står för siffra på vågen? Jag bryr mig inte j*vla ett skiit om det. Vad jag bryr mig om är hur jag mår och hur jag ser på mig själv. Mår jag bättre av att äta den biten, klart att jag gör det. Alla har vi våra snygg-och-ful-dagar. Jag tränar. Jag tänker på hur jag ser ut. Men jag väger mig inte längre. Jag vill inte. Det skulle bara sätta sig på mig och jag skulle inte konsentrera på annat. Jag avstår från det jag vet skulle göra mig ont.
Jag HATAR att höra folk säga saker som "åh jag är så tjock nu" eller "jag kan inte äta det där". Tycker bara det är jobbigt att höra på folk som ser ner på sig själva så mycket.
Varför ser så många träning som ett sätt att brilljera på? Hur långt ni springer eller hur mycket ni lyfter kommer inte avgöra om ni blir accepterade av samhället eller inte. Det är inget som säger att du kommer vara bättre än mig för att du tränar mer och äter mindre. 
Jag vill bara få fram till er att ni inte ska bry er om siffror. Det viktiga är att ni mår bra! (Försöker verkligen att inte låta som någon sorts sjuksyster, men inser själv att jag inte lyckas så bra..) PUSS.

Att flyga utan vingar

 

Street art?

Helt ärligt, hade inte allt varit så mycket roligare om de fanns såanthär överallt? Tänk er bara. Gå igenk staden och se massa snygga grafitti överallt. Färge. Former. Inspirerande ord. 
Jag tycker att det är en sorts konst. (Om det nu ar bra gjort såklart!). Varför förbjuda? Visst självklart att man inte ska gå runt och fösrtöra väggar, att man inte ska skriva "fula ord" och helt enkelt göra det fult. Men detta är ändå inte så fult, eller? Detta är ett sätt att uttrycka sig konstnärligt. Det råkar bara vara så att alla andra får ta del av det.
 

Jag saknar dig min vän.

Thang God It's Friday Tomorrow

Ännu en vecka i skolan har snart gått. Jag taggar som aldrig förr till lovet nu! Har redan planerat allt möjligt och hoppas att jag får lite tid över! Det kommer bli fullt med tävling, bio, träning, stadsbesök, kusiner, bilkörning, långa efterlängtade kompishäng, pannkaksbak och förhoppningsvis lite sov-stunder mellan också. Har så mycket att göra och så lite tid! 
Sitter just nu och bara väntar in tiden. Ska snart träna, men har suttit på samma ställe i ett bra tag nu.. och jag kommer bli kvar här ett tag till. GOTT..! 

Skolinlägg!

Hellu!! 
Sitter här just  nu med brudar från klassen. Sitter och dansar, sjunger jul-musik och taggar för pannkakor
 
På tal om pannkaka::
 
 

Bättre förr?

Jag och mamma fick igång världens konversation i torsdags när hon skjutsade mig från träningen. 
Jag och mamma pratade om hur den nya generationen har ändrats, till något värre. För något år sedan va det normalt att börja sitta vid datan vid 12 år, nu sitter 3 åringar där. Dom ska ju vara ute och leka med pinnar? Eller hur? Vart är alla kojjor? Alla pokemonkort? Alla saker som vi gjorde? Min kompis berättade att hennes lillasyster i sommras sa till henne att hon tyckte att hon var tjock. Systern är bara 9 år. Heelt sjukt! Varför ska samhället vara så perfekt? Det är sådant som förs över till de yngre också. Tänkt på det någon gång? 
När jag var liten var jag jätterädd för alla som var äldre än mig. När någon i klassen över mig gick förbi skolgården blev jag direkt tyst. Vart är den respekten nu? Saknar den gamla tiden ibland. Visst att jag tillhör den nya generationen, men jag är väll ändå inte så brutalt fängslad i den? Något av det bästa jag vet är att vara med min farmor och farfar. De vet inte vad en app är, de har ingen aning om vad man kan göra vid en dator. Varför kollar vi på en skärm i flera timmar i sträck? 
Något mer som alla barn idag saknar: Gamla, hederliga, tecknade, lite smått brusiga filmer och serier. Vi kollade på Disneyfilmer, tecknade serier. Inte animerade mussepigg. Nej. 
Vart är mot oändligheten och vidare? Hakuna Matata? Jag saknar Kim possible. Vart är mitt gröna monster Mike från Monsters Inc? De blå huset med nallen i och hans hejdå-måne? Varför sjunger ingen "Hej, hej vilken underbar dag det är"? Kanske va det bättre förr? 
Jag ryser ännu till känn en doft av kärleken.
Jag gråter fortfarande när Mofasa dör. Slutet på Toy story 3 är hemskt. 
Jag skrattar varje gång som Sunes pappa ska förklara vad en negerboll/choklad boll heter. "no,no..no.. we are calling them eeh... Wiiinerbreads...
Jag minns hur gärna jag ville ha ett expriment från uttre rymdem´n, hur jag ville vara en sjöjungfru och hur jag ville ha en ridande prins i solnedgånen. 
Ge mig tillbaka mina Disney filmer, de där serierna. Jag vill ha Rasten, Harry Potter som barn, 


 
 
 
 

3 bilder och himla mycket tid

Sitter här och peppar upp lite för att kunna klara av att läsa klart min bok. Så nej, jag läste aldrig slut hela igårkväll... Och för att orka något just nu så behövs något rejärlt. Denna dagen har förövrigt varit himla bra. Sista lektionen blev aldrig riktigt av hela, så jag kom hem vid 2,5 timmar tidigare. Hade normalt vis inte varit hemma nu egentligen. Har så fruktansvärt mycket tid över när man väl får tid! Tack för det gud!! 

Tjenare kungen!

Sitter här och kollar på gama tv serier med broder, har lite underbart. 
PUSS
 

- CONFUSED -

100 sidor

 
Kom nyss hem från ett himla bra träningspass. Duscha snabbt och äta, och nu...(trummvirvel)... läsa bok. Det må vara en riktigt bra bok, men jag är också riktigt trött. Boken ska vara utläst i morgon och klar att disskuteras. Boken är 399 sidor och Rebecka Thor är på sidan 279. Det blir en låång natt mina kära! 
Kanske dags att börja?
 

HIDING MY PAIN UNDER A FAKE SMILE.

Take me back

 

Finally!

Nu sitter min dipdye här igen och det känns för himla bra!! Kom hem från Hanna nyss. Tack underbaraste för färgen! 
Förövrigt så mår jag bättre nu. Jag lär mig göra det bästa av vad jag har. Min kväll kommer vara framför datorn. Ska snart sätta på någon film och gosa ner mig i en varm säng. Lockande just nu. Taggar tisdag lika lite/mycket som vanligt. Kom förövrigt hem idag med en Mac dator från skolan. Dom "delade ut" tidigare datorer som andvänds och nu inte skulle behövas mer. Sjäääälvklart att om man får en gratis Apple dator så tar man ju den?! Så.. jag gick från Västerhöjd till tågstationen och från stationen till Hanna med en stor fet dator. Hahahahah, träningsverk...
Såhär ser iallafall färgen ut nu!

 

 

Klassfoto

 

Äckligt

21, 51. Förlåt mig, men vad fan händer med världen?
Bortgångar bara kommer och går. Denna veckan har varit helt sjuk. Vill bara spola fram tiden, vända blad och gå vidare. Sätta pungt för dethär kapittlet. Det behövs. Tror inte jag vet någon människa som just nu mår riktigt bra. Jag är trasig. Alla är lite sönder. Dehär är stört. Allt försvinner. Inget finns kvar. Får veta en dålig sak efter den andra. Tror att en sak stämmer, men det visar sig vara något helt annat. Jag pallar snart inte mer. Klarar inte med mer press. Mår dåligt mestadels av tiden. Tänker på alla runt om. Egentligen är det väll inget synd om mig. Hur klara dom andra sig? Mina tankar går till dom hela tiden.
Har svårt att se det positiva nu. Allt går utför. En uppförsbacke som aldrig verkar ta slut. Jag ser inget ljus i tunneln. Allt är svart. 
Tar det någonsin slut? Är det såhär livet är? Det kommer fortsätta. Dåliga saker kommer alltid i tre. Var detta det första? När kommer nummer två? Vem blir det nästa gång? 
 Det är äckligt om det alltid kommer vara såhär. Livet består av nedgångar och förluster. Motgångar. Men det finns också medvind. 
22, 08Jag ryser fortfarande av tanken. Klarar inte av att gå in på facebook eller instagram längre. Vill bara gråta. Det är inte bara han som är, det är han och hon också. Det räcker alltså inte med bara en dålig sak utan de kommer ett massor. Flödet slutar aldrig. Påminns om det hela tiden. Dessutom kommer gamla minnen tillbaka vilket blir att strö salt i gamla sår. 
 
Älskade vänner , ta hand om er!!
 
22,15. Läste precis en text frå hans bästa vän. Gråter. 
 
22,16. Tänker på alla fake leenden som vackan hade att bjuda på. Förskte bara dölja min sorg men fick bara fram ett leende som var fullt av smärta. 
 
22, 35. Det här är galet. 
 
22, 41. Tänker på den mardrömmen jag hade inatt. Vill glömma. 
 
22, 50 

NEVER BACK DOWN

Här en en av mina absoluta favvosar. Älskar musiken, känslan och budskapet i hela filmen. Såg den för första gången med en kompis som jag inte riktigt vet vart han är just nu. Skarpt rekommenderad!!
 
 

En helt ny kärlek

Jag är kär. Jag har aldrig kännt såhär för något innan. Det är något som får mig dras till dig hela tiden. Tänker på dig dygnet runt nästan. Vill till dig. Du har allt, efter dig känner jag mig så inspirerad. Du är anledningen att jag börjat teckna och illustrera igen. Fotointresset kom också lite extra efter dig. Du får mig glad och ledsen. Du har fått mig känna mig fri ett flertal gånger. Dina texter har fått mig tänka mer än jag aldrig trott att jag kunnat tänka.
Jag vet att vi bara har kännt varran i lite drygt 2 månader. Säg till om det går för snabbt. Men jag känner att jag vill ta vårat förhållande lite längre än vart vi reda står. Så snälla du, vill du gifta dig med mig??Du och jag föralltid Tumblr, du och jag. 
 
 
 
 
Över driver jag lite kanske?- NEEEEEEEEJ ?!
 
 
 

Lägerbilder

 
Linnea skickade mig lite bilder från lägret som vi hade i början av terminen. Hon är den grymma fotografen och jag har redigerat bilderna. Här är en länk till hennes blogg:  http://inneasfoto.blogg.se/
 
 
 

En vecka från mobilen

Taggar måndag i morogn, ny vecka, nya chanser! 
 

Ännu en från i fredags

Story behind:
-Satt i fredags och pratade lite om bloggar osv, då vi kom på att nästan alla i klassen faktiskt har en blogg. Inte konstigt när vi är en media klass, men det är fortfarande ungefär 97% som har en blogg. Johanna är en av dom som påpekar detta lite extra och säger på ett lite små katigt sätt...
 

Fin middag, fina människor

Kvällen blev späckad at trerätters, fina människor, skratt, tvspel och allmänt häng. Det blir en sen kväll ikväll, efter en kopp kaffe vid 9-tiden blir det svårt att sova. Smartest Rebecka...  

Till Adele

Jag fick aggera modell åt Odas LP skiva igår, en drömmare som modell till "Daydreamer". 


 

 
 

Alltid saknad och älskad, aldrig bortglömd

Jag finner inga ord. Läser samma sak överallt och allt påminner mig om dig. Musik, bilder och människor. Vill inte förstå. Kommer nog aldrig göra det heller. Det är alldelles för stort för ett huvud att ta in. Det va inte vad jag ville. Det var inte vad någon ville. Det är allas slut. Alla går igenom det något, allt tar slut. Men det skulle inte sluta nu. Det skulle växa och vara. Vem kunde ana? Inte änns du? Även om du bara är ett minne nu så kommer du finnas med oss. Tänker på familj och vänner. Det är svårt för mig att inse, hur är det inte för dom som stod dig nära? Kanske va det menat från första början? Ska vi lära oss något av dethär vi som är kvar? Kom han hit därför? Livet är orättvist, livet spelar spel och sviker. Men man får göra det bästa av den korta tiden man har.  Alla sörjer med dig. Alla. Hoppas att du är på ett bättre ställe nu. Vila i frid. 
Alltid saknad och älskad och aldrig bortglömd.
 
 

GOD "MORGON"!

Med sax, lim och två papper

 
Fick en liten uppgift på estetisk kommunikationen i veckan; men skulle klippa ut svarta bitar av ett papper. Hur små eller stora som hellst. Sedan skulle lapparna limmas på ett vitt papper, utan att se ut som något utan bara bli något nytt. 
Efter den uppgiften så fick man vara lite friare och man fick göra så att det kunde föreställa något. Skräll på mig, men det blev ett öga. Förhoppningsvis kan även ni se detta! Millimeter stora (små) svarta bitar. Jaa liiite lim på fingrarna ja. 
 
 

Modell bilder

Bilder från dagens fotning!
Modell: Oda Tollensson
Resten av bilderna finns och oller att läggas upp på min andra fotoblogg:   http://rebeckalthor.blogg.se/
 


Medie- esteter är dom bästa

 
Skolbilder från dagen, freeedaaag.Bilderna är ifån Oda allihopa. En riktigt bra fotograf och en sjutusan till vän!! 
 
Odas blogg::
http://odacecilia.blogg.se/
 

 
 

Felix, kungen som hopade från rymden men aldrig dog

Har en ny kategori, "DAGENS KLOCKRENA" 
Snodde iden från Hanna ska jag erkänna... Hannas blogg: http://hannalthor.blogg.se/
 
STORY BEHIND::: 
-Idag satt vi ett gäng ifrån klassen i akvariet och allmänt plugg-chillade (-Nytt ord). Pratade ungefär lika mycket som vanligt och kommer in på Felix, snubben som hoppase ifrån rymden i veckan ni vet. Vi sa allihop att de va nice och så kläcker Linnea ur sig dagens; 
 
 
 
Alltså*****

Fotoshot med klassen!

 
 
Detta är en bild från förra veckan när vi drog ner ett gäng till fotosaken för att göra en uppgift i Mediaproduktion. De blev bra bilder, skrattande bilder och studsiga bilder. Hahah vi är lite bäst!
 

Music in my soul, I can hear it everyday and every night

Såhääär glad blir jag av detta!!! Har i princip gått och sjungt på gamla låtar heela dagen. Irriterande? Jaaa.. Ni kan iallafall tacka mig för att låtanra är i det stadiet där dom är tillräckligt gamla för att kunna spelas igen. Det går ju icke att lyssna på låtar som nyligen spelats sönder, nejnej. Dessa är ännu äldre men de funkar. -"Tänka sig att det fanns ett bäst-före-daturm på låtar."  höhöhöh
 
Sk8 – Min största första kärlek         Eric Saade – Hearts In The Air            Rascal Flatts – Life Is A Highway                                                      
Heléne Lundström – Färger I En Vind                    The Cure – Friday I'm In Love       
 
 

T I M E

Skarpt "pluggande"

Sitter här med brudarna i klassen och idear lite med LP omslaget vi ska göra på grafisk design! De går dock inte så bra.. Eller så går det bra, jag har massa ideer men har ootroligt svårt att välja en. Det går sakta fram..
 
 
 
 
Jaa, förrbaskat snuugga, we know!
 
 
 

Nyfärgat hår och Rebecka Black

Japp. Mina ljusa toppar är borta för tillfället. Saknar dom redan.. Ser så tråkigt ut utan min dipdye. Men den kommer tillbaka, in morgon eller på söndag lär den sitta där igen. -VÄLKOMMEN ÅTER! Fick ett av min färga-håret-ryck idag i skolan när vi pratade om olika hårfärger. Ska jag testa blont igen? Ombre? Rött? Hahah skräll. 
Nej nu ska jag stanna här med mitt bruna hår med blond dipdye. 
Bilden är dock en bild från tidigare idag och OJ va mörkare det blev!
Rebecka Black nästa!!!
 

Good morning sunshine

 Som vanligt vakna klockan 05,00. Standard nu. Gå upp. äta. klä sig. och göra sig iårdning. Det har liksom satt sig nu. Idag är det Onsdag, mitt i veckan. Min dag kommer bestå av skratt, skola, hårfärg och sömn. Trots att mina ögon hela tiden stängs av sig själva pga sömnbrist håller jag ut. Helg snart ju! Hur underbart är inte det? Alla dagar går så frktansvärt fort nu. Tiden springer förbi och jag hinenr inte ikapp. 
 

Yeah. Just like breathing was easy...

20 år

Grattis allra käraste mamma och pappa, 20 år tillsammans är för tuusingen inte illa!!
 

En förrebannad tisdag

Dagen börjar med att gå upp 5,00. Somnar nästan på bussen. Under hela dagen är jag ootroligt trött ocjh linserna som sitter fel gör mig halft blind. Börjar med tyska, världens fulaste och tråkigaste språk och lektion.Sedan måste jag sitta på en timmes föreläsning om hur man tränar i gym där självaste darth vader håller i- en äldre man som ser ut som och pratar lite so, honom. ( Trots att jag aldrig sett Starwars!). Får reda på hur vårat matteprov har gått och jag kan ju bara säga att det kunde gått bättre..höhö. När vi väl slutar denna dag har jag jätteproblem med att ta mig hem. Slutar med om att mitt tåg blev "försenat" "liiite" och jag kommer inte hem förrän halv 6. Nu blir det läxläsning av svenska, mediaproduktion, digitalt skapande och grafisk design. Tycker dock att dom praktiska sakerna är ganska roliga.  Taggar träning i två timmar senare?! Ska snart åka iväg och kommer hem vid halv 11. Sleep-time! 
Ha en bra kväll medans jag döör lite smått!
 

You may se a smile. JUST A ILLUSION.

Negative

Give me wings and learn me how to fly

SAD TEENS WITH HAPPY FACES

 
 
 
THE SOCIALITY KILLED THE TEENS
 
Vad ska jag säga för att du se mig? Vad ska det stå för siffta på vågen för att du ska vilja ses med mig och vad ska jag ha på mig för att få kallas din vän? Det är sådan jävla press på ungdommar idag. 2012. Man kunde tro att såhär långt fram i tiden så borde det finnas något som tagit bort herrarki, grupptryck och olika grupperingar i samhället. Men nej. Det känns snarare som tvärt om. Hur många gånger har du inte suttit vid facebook och jättenoga granskat varje like du får på en bild? Visst har du en förmåga att bli lite extra glad om du får 100 likes på en status än om du får 10? Varför? Behöver du bekräftelse? Måste du på något vis höra att du är vacker för att själv kunna känna dig det? Varför är det så viktigt? Skulle det vara lika viktigt om inte alla kunde e vilka som gillar vad? Jag tror inte det.
 
 
Vi blir så otroligt påverkade av allt runt omkring oss, hela tiden. Du kan inte gå 10 meter utan att se, höra eller känna något som inte påverkar dig. Du blir påverkad av precis allting. Väder, kläder, medmänniskor, reklam, färger, lukter och smaker. Du kan inte tänka en tanke som kommer helt ifrån dig. Allt du tänker är som en mixt av vad alla andra tänker och tycker som du har blandat ihop till din egen. Du har kanske inga egna värderingar utan du har andras. Varitfrån kommer då alla grupperingar och all herrarki? Vem säger att dom är  coolare än oss? Alla vill ha respekt. Alla vill ses som störst och coolast. Alla vill ta sig till toppen. Alla vill ha en bra karriär, ett fint lyxigt hus, ett bra utseende och bra relationer med massor av vänner Varför har hon mer förjare på Twitter? Jag tror att något som förstört oss är alla sociala medier. Facebook, Instagram, twitter, Bloggar osv. 
Går du in på en blogg och får se en bild på en snygg människa önskar du troligen att du var som hon/honom (hen). Kanke inte medvetet. Mycket av hur vi påverkas kommer omedvetet. Du tänker inte på det men just nu så påverkas du av miljoner saker runt omkring dig.Det är en skrämmande tanske. 
 
 
 
 
Låter jag djup? Känner mig djup. Hela dagen idag har jag gått runt och verkligen försökt att få andra le och skratta. Varje dag försöker jag med det och varje gång skrikr det "SCORE" innom mig när jag lyckas. Vill att alla ska ta ut de positiva ur alla situationer. Att alla ska sluta se allt från den gråa sidan. Men iband måste man få veta lite om den tråkiga, hemska verkligeheten. För utan realistiska tankar så fastnar vi alla i dom drömmar vi har om en vacker värld. Ett vackert samhälle som aldrig kommer finnas. 
 
 
 
 
 

Kära sommaren kom tillbaka till mig


 

TEEN SPIRIT

Right now

 

Tröttsam frustration

ÅÅH BLIR SÅ LEDSEN! Jag kan inte sova. nej. det går bara inte. Ser fraför mig hur jag kommer till skolan imorogn utan att ha sovit någon endaste sekund. Jag kommer sitta hela natten och kolla på tråkiga filmer och vänta in att veckarklockan ska ringa toootalt i onödan. Fattar inte riktigt varför bara? Blä för detta. 
I morgon ska jag bara till skolan, träna och sova igen i princip. Nervös? Nej. Taggad? Alltid. Men klart som tusingen att jag ska kunna sova för det!
Ska la göra ett nytt försök. Men fuck för sömnbrist. GODNATT KÄRA NI OCH O-KÄRA NI!!!

Sad

 
Jag tecknade idag och detta är ett av de resultat som kom fam. Kände för att måla något som skiljde sig från mina andra teckningar. Något dramatiskt som sprider ledsamhet. 
Enjoy!

 
 
 

Black vs. Colour

 

Sunday utan sun

GODMROGON!
Vadknade runt 12 idag och kan bara säga det att jag är trött! Dock har jag alltid det problemet att när jag vill sova ut, vaknar jag ootroligt tidigt istället... Ett seriöst jobbigt problem. Det är söndag idag och vädret betyder myys. Så min dag kommer bestå av TV, filtar och ljus. HAVE A GOOD DAY!
 

Aj Eye

I höstljuseet

 
 
Var ute flera timmar i sträck igår bara fotade i höstljuset. Ett himla bra sätt att fördriva tid på en fredagskväll!  Sedan blev det mys framför TV med Lejonkungen. GOOOS.                                                                          
 
 
 
                         

SIMMA ELLER SJUNK

Bak-dag

Mitt namn är Rebecka

Jag heter Rebecka Louise Thor. Jag är en av alla. Jag sitter fast i en värld där man hålls tillbaka av verkligheten. Jag har drömmar som alla andra men tankar som sticker ut. Jag vill bli något här. Vill bli ihågkommen när jag är borta. Där.
Jag har ingen tid för negativ billshit. Jag skiter fullständigt i om jag gör något som du inte gillar. Jag har respekt för allt och alla, sålänge de respekterar mig. Jag tar ingen skit. Men jag ger ingen skit heller. Jag är ingen bitch. 
Jag är en sextonårig tjej som bor i utanför en mindre stad och drömmer mig bort till att bli en del av något större än det här. Jag dras med i musik och försöker vara som alla andra men ändå sticka ut. Jag påverkas av media och andra människor. Men det är också det som formar mig till mig.
Jag kan vara djup. Prata om lvet. Jag kan vara mindre djup. Skratta, le, leva.
Jag är Rebecka Louise Thor.
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Den där Oda tjejen

Bilderna nedanför är Oda. Min kära klasskompis. Vi va ute och fotade i skolan för en uppgift vi har i Mediaproduktion. Måste säga att jag ääslskar estet media.