Göteborg

Bilderna från dagen med Linnea & Ellen är snodda från Ellens blogg. Kolla in resten av bilderna på någon av deras bloggar genom att klicka på deras namn!

 

Gömmer mig från verkligheten

 
 
 

Nytt

Var som sagt i Göteborg idag, här är lite av allt det som kom med mig hem. B.l.a en ny jacka, några kläningar (Vad hände där?!) och en sjal. Mer bilder från dagen kommer upp så fort jag fått tag i dem!! 

 

Nails

Hittade mitt intresse för naglar någonstans straxt innan jag insåg att dem snart måste klippas ner pga mitt sommarjobb... Planerar därför att se till att hålla naglarna fina tills dess. Här är dagens (redan lite borta) nageldesign. 
 
 

Fotoshot

En liten smygtitt från instagram på dagens fotning. Håll utkik här på bloggen för fler bilder!! 

 

Smile

 

Lånade tröjor & söndriga mobiler

Åkte in till Slövde igår för att ämta min (vad jag trodde) lagade mobil. Gud som jag har saknat den! Stressar som en idiot för att komma til denna butiken, kön är enorm och jag missar min plats eftersom jag går ut i någon minut. Tillsist kunde jag tjata mig till att få gå före de andra i kön för att hinna mitt tåg. Får tillbaka mobilen, olagad.Så jag är fortfarande fast med min lilla knapptelefon från 1800-talet. 

Luras inte av smilet på bilderna. Min själ gråter idag. 

 

Bikini

Köpte denna på H&M i veckan. Svart bikini med spets på överdelen. 
 
 
 
 

Göteborg

Var i Götet för andra gången denna veckan igår. Blev en liten spontan resa med Kaspar och hans polare. Nyheterna till garderoben blev endast en bikini dock. 
 
 

Göteborg

Drog idag till Götobrg med Lukas, Karl och Linus. Hängde i Actionpark men de mesta av kamerans jobb blev för filmer istället för bilder.  
 
 

Midsommar

Det blev inte riktigt som tänk när jag planerade att fota massor på midsommarafton.. Blev i princip en bild på blommor och flera egopics på barn. Eftersom jag lämnade kameran hemma på kvällen och min mobil knappt har kamera så blev det helelr inga bilder tagna då i Vartofta.. 
Här är iallafall vad jag fick!

 

Fotojobb

Här är några av de bilder som plåtades under fotojobbet jag fick i veckan. Som vanligt lägger jag även upp bilder på min andra blogg. Klicka här för att se mer av mina bilder. 
Vill du också bli fotograferad, kontakta mig via komentar här på bloggen eller mail. 

Modell: Emma Frölin
 

Glad sommar!

Ha en fin dag, fler bilder kommer förhoppningsvis upp imorogn! P U S S
 
 

Ebba

c

Han har gjort det igen


Avicii – Wake Me Up - Radio Edit
 
 
 

Fotografering

Var ute med Ebba idag för att fota. Drog runt i hela (inte speciellt stora) Floby för att hitta bra miljöer men slutade med att de bästa plåtades hemma i trädgården.. 
Mer bilder kommer upp i morgon, så håll er kvar!!

 

Back again

Hallådär! Har äntligen fått lite koll på omvärlden igen och fixat Instagram till Ipaden. Eftersom jag har lite mycket att göra i början av lovet kan jag även ha svårt att blogga just nu.. Finns därför där. 
Följ mig, rebeckalthor

 

Finally!

 

Nostalgi

 

Morgon

Sovmorogn är helt OK människor. Idag är näst sista dagen innan sommarlovet och jag ska till skolan för att titta på en två minuter lång Stop-Motion film. 


 

Ersättning

Har som sagt tappat min mobil och den vägrar starta. Tro mig, ett liv utan mobil är så mycket svårare än an tror! Bara en sådan sak som att kolla klockan är i princip omöjlig. 
Kan dessutom meddela att jag har ont i min tumme efter att ha skrivit tre SMS på denna knappmobil. 
(Har samma nummer som tidigare så jag kan nås där.)

 

Chillkväll

Hemma tillsist! Spenderar min kväll med Lukas och brädan ute i solen, svårslaget!

Mobillös

Hej. Min mobil är trasig för jag tappade den i mitt fotbad. Den luktar iallafall mint- Gott. Har alltså lite svårt att svara via telefon för tillfället. Hejdå.
 
 

I want to be you

 

Kalas

Hejdär! 
Vaknade tidigt idag för att åka iväg på kalas. Tog självklart med mig kameran och passade på att knäpa några bilder. Två timmars bilresa blev helt okej när de kom bra bilder ur det, plus tårtan som jag i princip totalkvaddade när jag tappade den. 

Mobilljus

Hola amigos! 
Gud va snabbt denna helgen har gått! Sjukt hur grymma de senaste dagarna har varit. Inspirationsrus, Liseberg, Göteborgsnätter, Studenter och varma regniga nätter. Har inte haft tid att ha framme mobilen eller bloggandet alls (därefter alla olika bilder!) 
Taggar nu sista veckan i skolan innan sommarlovet som attan!! 
Ha det bra, PUSS.

Student 2013

Gos fika


(Foto och redigering står Ellen för!)

Who said it was easy?

Sola i regn

Hej! 
Åh, låg ute i solen nyss, det var ju jättefint! Bara några sekunder senare började det regna och åska... Så min eftermiddad blir framför tv och film. Sista inlämningen är till i morogn, sedan är allt innan sommarlovet klart! Längtar efter att släppa alla måsten och krav. Bara frihet. 

Mobilljus

Hej!
Jag antar att jag har haft en ganska dålig uppdatering här de senaste dagarna. Beror enbart på att jag varit tvungen att plugga och har spenderat resten av min lediga tid hos Kaspar. 
Här är iallafall en kort summering av de senaste dagarna, mer bilder lär komma upp efter att de skickats från vänners mobilder till min!
Puss.

Bloggtips

I princip alla i min media-klass bloggar. Detta är två av mina favoriter, Linnea och Ellens bloggar. De handlar både mycket om fotografi, vardag och mode. Två fina bloggar. 
 
Linneas blogg hittar ni här
 
Ellens blogg hittar ni här