Broder

Drog ut och fotade med Lukas i solen igår. 

American Apparel

Kamilla

Hej!
Fotade igår med Kamilla, här är några av alla de bilder som plåtades tillsist! Fler bilder kommer upp inom kort hääär.

Varma dagar

Hej! 
Jag antar att min uppdatering dalar lite och jag har kommit in i någon sorts blogg-torka.. Mitt liv har väl antagligen varit allt för tråkigt för att skriva om eller allt för bra för att orka skriva om det. Välj själva. 
 

Tyskland - Del 2

Torsdag, dag 4 åkte vi alla till Berlin. Åkte först en liten båt resa på  floden då vi såd det mesta av huvudstaden. Så vackert! Sedan splittrade vi oss och alla fick gå lite var de ville. Jag och Sofia sprang mest runt och letade efter Victoria's secret butiken (som vi aldrig hittade). 
Ett köp i Berlin: Sockar. Dagens stora höjdpunkt var dock Fluffet och den svenska chokladen. 

Fredagen bjöd på cykling. 4,2 min (tror jag). Inte så kul men en cykel från 1800-talet med stenhård sadel. Speciellt inte då den inte har växlar och punktering... Plus på detta var att hela vägen var fylld av 90gradiga uppförssbackar. 
Packade klart det sista för hemresan, shoppade, åt lite och drog sedan ut. Gick lite vilse.. 
 
Hemresan var ganska seg. Fulla människor, mysiga axlar och höga skratt förgyllde mina sista timmar i Tyskland. 
 
"Var är jägern, daa da daaada daa"
"Göööteeebooorg!" 
 
 
 

Omöjligt roligt

Jag har så sjukt ont i fingrarna. Detta spel är så beroendeframkallande och mobilen har flera gånger varit såhääär nära på att kastas hårt i väggen. The hardest game ever, jo lite så. 
Ladda ner och spela på egen risk. 

Standard

 
"Borta bra men hemma bäst!

-Stämmer ju faktiskt ganska bra. Saknar dock att få allt serverat och framför allt att kunna prata om främmande människor rätt framför dem utan att dom förstår någonting. 
Saknar tyskarna. Saknar att slippa tänka på verkligheten, plugg och människor. Saknar att slippa bry sig. 
Men det bästa med Sverige nyttig, vanlig husmanskost. Träning och att slippa tänka efter varje gång man ska säga något. 
 
Jag är ialafall tillbaka. 
 
 

Vans

Äntligen är de mina. Bara mina. 

Tyskland - Del 1

Första dagen innebar i princip bara åkande, väntande och försök av sovande. Åkte buss, båt, tåg, tåg, buss, taxi, tåg... Dag 2 hade vi en ledig dag då vi hängde ett gäng vid stranden. Drog ut och åt, shoppade, allmänt chillade. Att gå på lina var nog dagens höjdpunkt dock. Svårt som satan, men kul! 


Tredje dagen gick åt till skola. Vi gick runt i staden, kollade utsikt ifrån höga klocktorn och kollade på blåa tanter. Bowlade på kvällen och jag ska nog aldrig bowla igen - Så dålig är jag. 
Avslutade iallafall kvällen lite bättre med film. Något av det svåraste jag gjort! Lyssna på tyskt tal, läsa svensk text till och prata med Anna på engelska. 
Mindfuck.

Tröstpris

Fick nyligen ett svar till mitt arga mail om ELLE-galan och detta är nu påbäg hem till mig. Canon ef 40/2 8 stm - Tröstpris. Verkar som att hela grejen blev helt okej ändå. 
 

Blondera

Fick i veckan en lite smågalen ide att färga mitt hår. Haha, jag kan aldrig bestämma mig hur jag vill ha det. Jag hade i sommras blond dip-dye. Färgade i höstas bort den och nu har jag mycket mörk brun. Har velat ha rött, men ni fick jag en tanke om att bli blondin. Att iallafall ha blond ombre. Det är så fruktansvärt fint, speciellt med ljust till sommaren!! Iallafall med långt hår..
- Kanske nästa sommar?

Nike Janoski

Nike, ni har lyckats igen. Detta kan vara något utav det vackraste jag har sett. Så fort jag får liite pengar ska jag skicka ett par hem till mig. Skor må vara min kärlek, och dessa kstår högt upp på min "vilja ha" lista.

- Vans, känn er besegrade.
 

Neuebrandenburg

Sista natten med gånget innan jag lämnar Tyskland för denna gången. Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg skrivet i söndags kan jag inte säga om det är skönt eller hemskt.. Antar att det är mest tråkigt, fast "borta bra men hemma bäst" antar jag. 
Nu väntar bara en låång bussresa hem. Hörs i morgon! Puss. 

Blommande

Sayings

- Tro inte att jag ber om något, att jag vill fylla mitt liv med "depprimerande texter" för att ni ska tycka bättre om mig, lotsas känna medlidande eller vilja bli min vän av helt fel annledningar. Det är inte synd om mig. 
 
Jag vill skriva om saker som människor inte vågar prata om. För jag vill inte stanna i tystnaden. Vill inte att mina tankar ska fastna i mitt huvud när jag vet att de kan få andra huvuden att inse hur verkligheten ser ut. Speciellt inte när tankar som bränner fast kan skada och göra illa.
Jag vill beröra folk, få hjärnor att snurra och fastna sådär som repiga skivor gör, då ord spelas om och om igen. 
 
Många har frågat mig "Hur mår du egentligen?", "Är allt bra Rebecka", osv. Det är bra. Jag mår finfint!! Jag tycker om att skriva om livets baksidor och ta tag i det där tunga som ingen annar orkar bära. För jag lever på andra, precis som ni gör. Mår du bra, mår jag bra. Så enkelt är det. 
 
 
"ART NEVER COMES FROM HAPPINESS"
 
 

Rekommenderad

Testade för första gången denna energidryck, WOLF. Den smakade la som alla andra energidrycker i denna värld. - Bubbel och energi.
Men den var god.

Gammaltm, oläst, opublicerat

Såhär är det. 
Jag är glad, helt överlycklig. För jag anpassar mig. Jag får andra glada, lever på andras leenden. Försöker. Försöker vara överlycklig.
Men bara för att jag går runt sådär jävla cp-lycklig med leendet som visar hela tandköttet spricker ibalnd allt. Inte ofta, men leened behöver vila lite emellanåt, när ingen ser. När ingen behöver det tills sin egen del.
Och när det väl spricker så flyger alla bitar långt, som om en bomb sprängts. Som om hela världen går under. Det kan ta lång tid att plocka upp alla bitar. Bitar av mitt söndriga liv som ligger utspritt över det smutsiga äckliga golvet. 
 
Det är när jag går och plockar bitar jag sätter mig här. Skriver hur jag mår, vad jag känner. Skriver i gåtor och lotsas som att det är synd om mig. Det är det inte. Jag är ju lycklig, oftast.
 
 
"Men när man är sådär cp-lycklig är det ett så långt fall att falla när man slutar vara lyckig. Det är när man faller långt som smällen blir som hårdast"
 

# Fail

 

Leaving home

Nu drar jag! Klockan är 04,00 och jag är snart påväg mot Skövde, vadfan hände där?!
Ha det så himla underbart utan mig här i Sverige, jag är hemma igen på lördag kväll. P U S S . 
 

-Nej, jag har inte tagit dessa bilder idag. Jag ser totalt död ut just nu. 

Nervös, ja.

Sunday night

Broder-häng

Packnings panik

Jag har aldrig lyckats, alltid när jag ska bort någonstans glömmer jag någonting. Laddare, plånbok, tröja... Oftast glömmer jag dessutom det där man inte får glömma. 
Nu har jag iallafall packat i tre dagar, skrivit flera listor så jag vet exakt vad jag har lagt ner i resväskan. Önskar mig själv lycka till! 

Håll utkik!

Bokade precis en tid då jag sysns i "Dagens Blogg-Rutan". Håll utkik på era bloggar 09,20 på måndag!! 

Grillning

Hej läsare! Lördag kväll, sol och värme. Självklart är det häng vid grillen som gäller idag! Detta behövs speciellt efter att ha pluggat, packat och jobbat i princip hela dagen. Ha en fin kväll! Puss.
(Förövrigt älskar jag hur pixliga mina bilder blir när jag fotar med kameran!)
Bild tagen ifrån Instagram - rebeckalthor
 

LOGOTYP

 Är du säker på att du läste detta rätt?
Vi har en ny uppgit i skolan då vi ska skapa en illution genom att byta plats på två logotyper. Här är resultatet 

Grattis

Idag grattar jag mig själv på namnsdagen. Wopwoop. 
 

Nyfunnen kärlek

Jag har fastnat igen. Vet inte vad jag ska säga. Detta är så sjukt bra. Hela min själ ler. Jag har liksom blivit kär på nytt. 
Kommit in i en fas i livet igen. En period där allt är grymt. Det här är grymt. 
 
Iron Maiden – The Wicker Man
Iron Maiden – Blood Brothers
Iron Maiden – Out Of The Silent Planet
Iron Maiden – No More Lies
Iron Maiden – When The Wild Wind Blows
Iron Maiden – Rainmaker
Iron Maiden – For The Greater Good Of God
Iron Maiden – The Pilgrim
Iron Maiden – Seventh Son Of A Seventh Son - 1998 Digital Remaster
Iron Maiden – The Clairvoyant - 1998 Digital Remaster
Iron Maiden – Only The Good Die Young - 1998 Digital Remaster
Iron Maiden – 2 Minutes To Midnight
Iron Maiden – Run to the Hills - 1998 - Remaster
Iron Maiden – Caught Somewhere In Time - 1998 Digital Remaster
Iron Maiden – Wasted Years - 1998 Digital Remaster
Iron Maiden – The Loneliness Of The Long Distance Runner - 1998 Digital Remaster
Iron Maiden – Deja-Vu - 1998 Digital Remaster

Ord.

Vad händer med världen?


För att få människor älska oss ska vi lotsas som om vi inte älskar dem. Spela roller. Ljuga. Leka med människors känslor. Vi måste spela svårfångade. Få andra må skit.
Vänta med att svara på SMS, bara för att mottagaren ska tro att man är upptagen. Mottagaren är inte tillräckligt viktig för att bry sig om.
Vi utnyttjar andra. Använder kontakter, människor, vänner, familj som trappsteg i någon sorts hierarki för att nå ”toppen”. Få pengar att rulla, äga större bilar eller få fler människor att trampa på.
Är du snygg är du en bitch. Har du knullat är du en slampa. Har du självförtroende och vågar tro på dig själv är du egoistisk och har bara höga tankar om dig själv. Om du står upp för vad du tror är du attentionwhore. Vågar du inte säga något är du en blyg tönt. Är du smal har du anorexia. Är du tjock har du haft en dålig uppväxt. Har du bruna ögon dog dina föräldrar i krig. Är du blond är du dum i huvudet. Vågar du visa vem du är, är du annorlunda och konstig.

Vi pratar inte om pengar. Inte om hur många viktiga personer vi känner. Vi pratar inte om politik. Vi pratar inte om något personligt eller något vi kan ha olika tankar om.
Vi pratar däremot skit bakom ryggar för att sedan kasta knivar i dem.
Vi super oss fulla för att glömma och allt vi gör är att minnas.
Vi drömmer om vad vi inte kan få. Hoppas och bygger upp drömmar som vi sedan krossar som Legohus.
Svälter oss till döds för att bli accepterade av omvärlden.
Går runt i ingenting för att drömma och glömma. Försöka leva på andras misslyckanden.


Lever i en värld där själen prioriteras bort och människan inte längre är viktig. 

 

Drömmar

Ni anar inte hur mycket jag vill ha ett par Vans. Sjukt mycket! Ett par röda, låga Vans. Åh, skulle döda för dem. Glida igenom världen med ett par Vans sneakers känns mycket lättare liksom. Sommardagar på longboarden med dem på fötterna, så snyggt!! Tyvär kostar ett par skor allt för mycket för att jag skulle kunna köpa men min inkomst.

Men högst upp på min önskelista står dem. Varje år. 

Uppvärmningar

Hej! Nu ska jag ut och cykla lite, enbart för att inte min rumpa ska dö när vi ska cykla 3 mil i Tyskland!! Ha, detta skulle ni allt se! Jag har inte suttit på en cykel på 3 år... På fredag ska jag alltså cykla på en tandemcykel dessutom. Wopwoop. Ha en fin kväll!

Jobb, Häng & Plugg

Mördar måndag

Hej! 
Kan inte meddela allt för mycket just nu men jag har kvällen ganska fullbokad! Oj, det var ett tag sedan jag var såhär glad. Deta är stort mina vänner. Detta är stort. 
 
Idag har jag iallafall hängt med min pappa. Gått i affärer, ätit ute och allmängt chillat. Mys. Fick dessutom stanna kvar i skövde till 20,00 eftersom jag hade möta inför nästa vecka. TAGGATAGGATAGGA!! 

"Pain changes people"

Jag är rädd, helt jävla vettskrämd.
Tiden tar kål på oss alla. Men jag är inte rädd för att dö. Inte rädd för att förlora, som om jag hade något att gå misste om?
Jag är rädd för att växa upp. För det finns inget som heter "växa upp". Vad vi gör är att "växa ifrån". Förändras. Bli något vi inte längre var. Det är då vi förlorar på riktigt. 
Varför är det så? Varför kan vi inte var som vi lovade att alltid vara? 
 
Saker händer. Nya människor kommer in i våra liv. Leker med våra sinnen, raderar våra minnen. 
Det läskiga är att man själv inte märker något. Man kan bara inte begripa varför omvärlden inte längre finns där, när det egentligen är man själv som dragit sig undan. 
 
Om vi spolade tillbaka tiden. Tillbaka så långt att tankar inte fanns, innan allt som heter kärlekar, misstag, hjärtekross och uppmärksamhet fanns. Inget egoistiskt, inga trappsteg i herrarkin till att bli bäst, väsrt. Inga vinnare, inga förlorare. Bara människor.

 
Men det finns inga tidsmaskiner. Inga klockor som går baklänges.Vad som en gång är borta är för alltid borta.  Vi är alla förlorare. 
 

Lukas Thor

Här är lite mer utav resultatet ifrån helgen. Nyredigerat av Rebecka Thor. Bruchan kan iallafall åka lite! 


Uppdateringar

God morgon! 
Sista dagen i långhelgen och jag står på samma ställe som alltid. Vart fan tog tiden vägen? Känns verkligen som timmar går som minuter, dagar snabbt som korta ögonblick. 

Min helg har iallafall än så länge varit toppen vs. botten. Har mått super stundtals, sol, nya människor och sommarkänslor. Mellan dessa stunder har jag tvingats påminna mig själv om den mörka sidan. Hanna, jag saknar dig. Så enormt mycket. 
 
Ha en fin fortsatt helg! Puss. 
 

Du är stark

Hanna. Du vet redan det här. Jag vet hur fullt medveten du är, du vet att jag älskar dig. Du vet att du är min bästa vän, den som har kommit mig närmast in på livet. 
När du inte mår bra, mår jag sämre. De senaste dagarna har varit jobbiga. För dig. För mig. När du sa att du ännu en gång var inlagd på akuten blev det mörkt. Svårt. Tungt.
Jag önskar bara att allt kunde vara som innan. Som i sommras. Springa barfota runt i solen, tjuvfota människor i tågtaket och "minikändisar" på Liseberg. Prata oss sömnlösa igenom nätter, dricka äckliga rosa energidrycker, springa upp och ner på gatorna i våran stad, väcka grannarna ovan med musik på högsta nivå, bära flamingo-snopp-hattar. Skratta så höst att magen knyter sig och alla människor vänder sig om för att kolla. 
Dela var enda liten detalj av våra liv. 
Jag vill ha det som förr. Just så. 
 
 "Hanna Thoor, 18 år, tungpiercing, ser ut ungefär såhäääär"

 
 
 
 - Hanna, du är min kusin, min närmaste, min egna halva. 


Actionpark

Ifrån tåget

Hejdär! Sitter just nu på tåget in mot Göteborg. Fler bilder ifrån systemkameran kommer upp på bloggen snart! Puss så länge, ha en fin dag! 
 

 

Fredag, du vackra skapelse

Fredag, Fotboll, solande, serier och glass. Jag och Lukas hängde en del idag. Ben & Jerry höll oss sälskap. Taggar alla en dag i Göteborg i morgon. Fotande, filmande, häng och gåendes upp och ner på långa gator. Åh. Jag älskar städer fulla av människor. 

Arga mail

Skickade precis iväg ett aggresivt meddelande till ELLE för att klaga på hur jag i vintras blev "behandlad" utav dem och CANON. Jag fick, som skrivit, en personlig biljett och inbjudan till ELLE-Galan. (Klicka här) Efter att ha planerat och framförallt byggt upp massor av förväntingar till denna kväll då jag och min kompis skulle strosa runt i Stockholm med Sveriges största kändisar och mer "betydelsefulla" människor, fick jag beskedet att jag inte kunde gå eftersom jag var under 18 år. 
Blev då lovad ett andra pris utav CANON. Vart tog det vägen? Hu?!
 

Bildbomb

Som sagt var jag fotograf idag, här är några utav alla de bilder som under dagen fotades. Fler bilder kommer även uppdateras här.
 

Fotoshot

Godmorgon! 
Nu drar jag straxt iväg och fotar invigningen här, där jag fått jobbet som fotograf. Hoppas på bra väder, hoppas på mycket människor och hoppas framförallt på bra ramper! Gud va mina föräldrar har slitit med det här. 
Ha en fin dag, bilderna från dagen kommer upp ikväll! Puss.

Let's get crazy and fall in love

Objektiv

Passade på att låna skolans teleobjektiv inför lång-helgen. 70-200. Det ska tydligen vara ett bra med bra fokus osv. Väntar mig mycket fotande de närmaste dagarna!! 

Hänger

Kom änglar

 
Hejdär! Har inte mycket att säga. Skitdag. (Luras inte av bilden!). Gömmer mig därför under täcket och kollar på serier hela kvällen. Godnatt världen! 
 

Vad fan hände där?!

Rebecka Thor, aldrig tyckt om skräckfilmer. Svimmat av bara tanken av blod sitter just nu helt fast i The Walking Dead. Fy. Vad fan händer med världen? Det går ju inte ens en minut utan att någons inälvor blir utkastade ur kroppen... Mums! 
Men bra är det iallafall! 

 

Sanningens ord

Ja, det var mina nya glasögon som kom i paketet för ett par dagar sedan. Försöker vänja mig vid att använda glasögon oftare, eftersom det bli både billigare, lättare och mycket skönare för ögonen. Har dock svårt att se mig själv i glasögon nu, trots att jag i princip är uppväxt med dem i ansiktet. Fy. 
 

Loka Ice Cream

Sitter just nu på väg hem ifrån skolan. Projektarbete idag gjorde att vi bara hade en lektion. Helt okej.Imorogn ska jag hämta ut skolans objektiv för fotandet i långhelgen. För den börjar redan efter i morgon! 
 
 
Passade på att köpa nya Loka smaken idag. Riktigt god och starkt rekomenderad!! 

Håll utkik!

Har precis redigerat massor av gamla bilder på nytt och lagt upp tidsinställda inlägg här på min fotoblogg, vilket betyder att det de närmaste dagarna ska uppdateras oftare än vanligt. Klicka på bilden för att komma till fotobloggen. Välkommna in!! Lycklig

Sommarjobb klirrat! Såhääääär glad är jag nu. Inget stort, men det är iallafall något! 
Här är några av de bilder mobilen fångat de senaste dagarna. Konst, lycka och musikfyllda tågresor- kortfattat min vecka. 

Soliga mornar

Godmorgon sunshines!
Söndagar för mig betyder oftast tråkiga timmar av ingenting och riktig söndagsångest. Men idag har jag lovat mig själv att vara glad. Spotify listan är fylld av ny musik, inga läxor som måste göras och jag ser på riktigt fram emot en skolvecka. Kanske just för att vi bara går tre dagar? 
Ha en fin dag! 

Skrivet till dig

Minns du när vi sprang runt i våran kojja och lekte? När vi målade kartor till varran för att sedan hitta gömda skatter? När vi kunde skratta åt sådant ingen annan kunde. Hur vi trotsade mamma och pappa. Hur glada vi blev när den första snön föll så vi kunde springa ut som michelingubbar och kasta oss överallt. När vi lade rabarberblad på huvudena som paraplyn, åh grannarna måste undrat vad för bokstavskombination vi hade. 
Jag skrattar fortfarande åt saker vi gjorde. Skämt vi drog och människor vi pratade om. Hemlisar vi än idag delar och ingen vet om. 
 
Alla de där gångerna vi skrattade tills vi fick ont i magen. De kommer fortfarande. De finns kvar. 
Vi ska aldrig växa upp, vi ska aldrig växa ifrån, älskade broder.

April i rutor


Det blev ganska mycket plugg. Många prov, många inlämningar, många test på en gång. Som tur fanns musiken där för mig! ♥


Många sömnlösa nätter och tomma timmar. 


Solen kom, mycket uteliv. Solande, första åket, körande och allmänt chillande utanför datorn.


Nya paket, mycket pengar spillda för egentligen ingenting. Jag kom på att jag behövde en ny elelr iallafall större garderob. Oj. 
 

Blev ovanligt många fotoshots i April. Flertals timmar framför kameran, underbart!

Så himla jäkla bra

 Nytt på instagram

Hej! Har ni hört talas om att Instagram har uppdaterats och man numera kan samla de bilder man blivit taggade i på sin profil?! Jag tyckte iallafall att detta var en grym uppdatering och har saknat det innan. Det ända tråkiga just nu är bara att inga taggar redan är gjorda från bilder innan, utan ska man ha dem bilderna på profien måste man tagga om alla. 
 

Planer i solen

Hej! Sitter ute i solen och planerar lite över min tysklandsvecka just nu. Bowlingplaner, storstadshäng, grillfester och övriga festligheter. taggad? Oja. Hoppas bara att språket sitter där också! (Google Translate, redo för action!).
 

Valborg

Änglarna har åkt på pisk,
Gårdarna är grön-svarta,
Och I azalea kan man inte undgå att bli kär
Där går en som svär att allt du gör är gott

 

Ja, jag är din om du vill ha en idiot
Lägg din hand i min, lägg din hand i min.

 

Har ingen plats att kalla hem,
I detta pissiga vårregn,
Ett förortsgäng kapar en spårvagn hem i vårkvällen,
Provsmakar livets heroin

 

Och om du någonsin vill ha en idiot
Lägg dig hand i min, lägg din hand i min.

 

Du kanske aldrig når dit du vill nå,
Men du når mig.
Du kanske aldrig får den du vill få,
Men du får mig.

Om du läser det här, så väntar jag fortfarande på dig.

Kvällen

Hej! Pannkakor, inställda lektioner och sol förgyller mig dag. Faktumet om att det är fredag i morgon förstör inte direkt heller. Planerar en myskväll hemma med Simon. Ha en fin kväll! 

Nya paketet

Test for friends

Tipsar om "Test for friend", spelet som testar hur bra du känner dina vänner. Ett ganska kul spel enligt mig med en hel del knepiga frågor man kanske inte alltid vill svara på. 

Första maj

Hej på er!! 
Så fruktansvärt skönt med en ledig dag mitt i veckan! Speciellt innan två dagar fyllda med prov och seminraier.
Jag tillbringar min morgon i sängen, eftermiddagen i solen och kvällen med Lukas. Försöker både plugga och glömma allt som skolan betyder idag. Ingen lätt kombo. 
Ha en fin dag!

Drömmar om något nytt

Glad Valborg!

Säger man ens så? Haha. Önsker er iallafall en fin kväll! Puss.