Utkast 2013-11-30

 

 

Människor är dumma. De är inte tankeläsare. De är fast i sina egna tankar, fast i sina egna problem. De har inte tid att bry sig om dina. Människor är rädda. Fega. Det är skrämmande att se någon visa sina känslor, för ingen gör det idag. Allt hemskt stannar i våra huvuden. De är främmande och människor vill inte låta något främmande in på livet. De är för rädda om sitt eget skinn att de hellre ser någon dö framför dem.


Människor är inte tankeläsare. De förstår inte. De vill inte förstå. 

 
 

Kortklippt

Förta bilden på mitt nya och färgade hår!!
 
 
 

The Hungergames

Var på bo igår med brodern, The Hungergames. Riktigt bra. Riktigt gosigt med en bror och systerkväll dessutom. 
 

Svartvit inspiration

Hejsan! Ligger just nu hemma hos Kaspar och pluggar. Gymmande idag, riktigt satans benpass med 100-200 övningar. WOW, det känns. Länge sedan jag drog ett riktigt benpass. 
För er som missat det har jag klippt av mig håret. Någon decimeter föll tillmarken igår och jag har även numera en mörkare hårfärg. Lovar er att bild kommer upp på bloggen så snart jag hunnit fota. Så håll utkik! 
 
 

Boyfriend

Såhär går det när man lånar ut mobien till killen. Puss.
 

Wishes

 

Utkast 2013-11-27

Jag är inte speciell.Jag är inte speciellt smart, inte speciellt snygg. Jag är inte bättre än alla andra. Jag är inte sämre. Det kommer alltid finnas någon i världen som är bättre. Det kommer alltid finnas någon sämre.Det har aldrig varit jag. Jag är inte snällast av alla. Vinner inte alltid, förlorar inte jämt. En i den anonyma mängden, de ospeciella. 
Jag är inte speciell. 
 
Men kanske är det just det som gör mig speciell. 
 
 
 

Sommar vs. Vinter

Gjorde min egen Ice-slush förut. Riktigt gott! Lite sommar och vinter samtidigt. Kanske för alla er som inte gillar varm saft, glögg? 

 

On again


 

Fredags

Två bilder från fredagen. 
 

Tagen med storm

Kollade precis på "Alla är vi fotografer" en dokumentär som visas på SVT. Wow. Förväntade mig inte en så bra serie men den tog mig med storm.Blev faktiskt riktigt tagen och så otroligt inspirerad av att se ett avsnitt. Starkt rekomenderad!
Jag tror två avsnitt har hunnit släppas nu,  och de bör gå att se på SVTplay. Klicka på bilden för att ta er till ett klipp då Johan Rheborg talar om inspelningen. 
 

Godmorgon

Hello! Spenderar hela dagen hos pojkvännen, kollar film och njuter av våran lediga dag. Passar på bär vi har huset själva! Hör av mig senare under dagen. Puss. 




Klipp?!

Funderar på att klippa mig igen, kort. Mitt hår just nu är kaos. Skulle vara imla skönt att dra av några centimeter och låta det växa ut friskare. Vad säger ni?
Ungefär såhär: 
 

Killens inlägg

Nu är det så att jag har fått en egen kategori här på bloggen och blir där med delägare i denna blogg. Och då med min nya makt över denna blogg så sätter jag ner foten och det blir inget mer bloggande för ikväll. 
 

Du rockar min värld

Det har idag gått 6 månader sedan. Ett helt halvår. Wow. Hur kan någon stå ut med mig så länge? Du är ganska bra du Kaspar. 

 

Pink

 

Julkalender

Tänker inte ljuga. Jag är en riktig sucker för julkalendrar och har alltid varit det. Men, för varje år blir det bara sämre och sämre. Saknar Sunes jul och Greveholm - orginalet. 
 
Detta är årets julkalender. 
 

Dåligt Rebecka

Förlåt mig! Bloggen har legat totalt nere de senaste dagarna pga att jag helt enkelt har haft fullt upp. Lovar att ta tag i detta bättre så fort skolan kommit igång igen! (Om inte innan det!) 


 
 

Paradise hotel

Ni har väl inte missat att Paradise Hotel äntligen börjat sändas igen, nu på tv3? Ny serie jag och min pojkvän kommer följa, lätt!  Här  kan ni se första avsnittet! 
 
 

Första gången

Idag är det ett halvår sedan första gången jag såg dig. Första gången jag pratade med dig. Första gången jag var nära dig. Minns allt som igår, kanske ingen 
 
Första bilden. 6 mpnader sedan. 
 

Hemskheter

Såg denna på Instagaram för ett antal dagar sedan. Så jävla hemsk. Hur kan människor uppmuntra sina medmänniskor att svälta ihjäl sig som tjejerna på dessa bilder? Och för andra delen, hur kan människor ha dessa som inspirationskällor och förebilder? Sjukt. 
 
 

Skoluppgift

Hajsan! Har precis lämnat in jobbigaste inlämningen på länge! En Media,Samhälle & kommunikations uppgift då jag skrev om ett gym, Air Fitness Center. All reklam kring företaget skulle redovisas, en produkt skulle illustreras, ett reklamblad fotograferas. Ungefär 7 bilder skulle analyseras. Så himla skönt att ha det bakom sig nu!
 
En logotyp för företaget jag snabbt illustrerade. 
 

Kvällsinlägg

Efter en jobbig dag lägger jag mig äntligen och sover bort allt. Liksom glömmer allt ledsamt och vaknar upp som en ny Rebecka. Inte alltid så lätt. Godnatt läsare!
 
PS:
För er som inte vet det så spelar det ingen roll att ni kommenterar anonymt här på bloggen, eftersom jag kan ta reda på vilka ni är via IP- nummer om jag vill det. Dessutom tar jag inte illa upp. 
 
 
 

Ägg i bröd

Testade något nytt idag. Stekt toast med ägg i, ungefär. Testa själva, gör följande:
- knäck ett ägg och blanda/ vispa ihop gulan med vitan. 
- Doppa en toast i "smeten" och låt den "suga i sig" ägget. 
- Stek båda sidor och krydda efter smak. (Jag brukar använda salt, peppar och vitlök)
 
 

Sant.

 

Inspo.

 

Greklandkväll

Hade ett par tjejer här igår då vi tillsammans kollade igenom bilderna vi tog i Grekland. Så himla kul! Längtar verkligen till sommaren 2014!
Här är några av mina favoriter utav vännernas alla bilder! Notera att bilderna är oredigerade. 
 
 
 

Mirrors


 
 
 

Färdig påse

En väldigt dålig bild på min färdiga påse som vi gjorde i Medieproduktion. Blev okej-nöjd med den, hittar saker i efterhand jag hade kunnat göra mycket bättre. Vad tycks?
 
 

Önskelista

Hatar när människor säger "Jag önskar mig inget" eller "Du måste inte köpa något till mig", då jag frågar vad de önskar sig i julklapp. Gör det därför enkelt för de som frågar mig. Lär bara här!! 
 
 
 
 

Like anybody ever cared

 

Aj Sjukhus.

 

Torsdag

Hejsan! Har precis varit på möte med skolan, som vanligt "examplarisk elev". Eller kanske inte..? Njuter iallafall av min hyfsat plugg-lediga kväll och hyfftat tränings-lediga dag. Hemma extra tidigt, extra skönt! Ha en fin kväll! 
 
 

Filmomslag

Bild ifrån fotouppgiften vi precis avslutat.
Modell: Ebba Gustavsson
 
 

Inspiration

 

Testa testa testa!!

Har ni någonsin testat att doppa banan i smält choklad? Gör det! Toppengott och nyttigt! Ni kan även doppa chokladen i nötter eller liknande för att få ökad smak eller ett mer mättande mellanmål.
 
 

Solig morgon

Jag tror detta är första morgonen som jag vaknade och faktiskt kunde se solen på åratal! Så skönt att inte hela jorden blir helt svart iallafall. Jag börjar dagen med engelska prov. Tro det eller ej, men det blir skönt att bli av med det! Liksom kryssa av ennu en grej på den enorma "att-göra-listan". 
 
 

Kaspar

 

New week

 

Grattis pappa!

 
 

Lördag

Hejsan! Första dagen utan gym på en vecka, tar en rejääl chilldag och är hemma med bröderna ikväll. Jag ska sätta mig och plugga lite snart, 2 prov nästa vecka. Han en fin dag, hör av mig mer ikväll! Puss. 
 
 

Mobile uppdate

 

Love bridge

 

Hänger

Sitter med Kaspar på Espresso house, väntar på att ta oss hem efter ännu en tung skoldag. Kämpar till tusen! Otroligt skönt är det iallafall att det är helg nu, äntligen lite vila. Ha en fin kväll läsare! Puss. 
 
 

City lights

 

Vart är hösten?!

Vad hände med fina varma höstdagar? Vackra färger på träden och på marken. Just nu är det bara mörkt ock äckligt. Jag vill ha sommar!! 
 
 

Keep on walking

"Världen snurrar medans jag står still. Människor lever sina liv, dag ut och dag in. Vakna, jobba, äta, sova. Varje dag, hela tiden. Om och om igen. "
 
 

Twitterhöjning

 

Two new

Älskar mitt nya set, armband och halsband från Stockholm. Fyndade på riktigt när jag trampade in i en ful liten affär på gamla stan och hittade dessa. 
 
 

Hemma tidigt

Så äckligt skönt att komma hem tidigt idag! Första gången på länge jag är hemma innan klockan sex. Utnyttjade morgonen åt gym istället för eftermiddagen. Ikväll är det bara jag och The Walking Dead.
Ha en fin kväll! 
 
 

Mästerfotograf

Kaspar visade sina skills på fotografering. Vad sägs?

A piece of inspiration

 

Dumb ways to die

Hört talas om "Dumb ways to die"? Om inte kanske det är dags att göra det. Min nya drog. Ett spel som finns för både Android och Iphone, som helt enkelt går ut på att inte dö utan hela tiden komma längre in i spelet. Tro mig, man fastnar. 

 
 

Mörka staden

 

Pluggkvällar

Godmorgon! Jag går snart in i väggen. Haha, esteten får två läxor och dör av pluggande.. 
Det är så mycket i skolan nu att jag vet inte var jag ska böja. Estetisk kommunikation, Samhällskunskap, MSK, Engelska, Svenska. ÅÅÅÅÅÅHHHH... 
 
 

Recept

Testade en ny grej i helgen. 

Behövs:
- Valfri kaka, tex. ballerina eller sockerkaka
- Philadelphiaost
- Choklad
- Pinnar
- Strössel

Gör såhär: 
1. Mosa valfri kaka så det blir små små smulor
2. Blanda den med lagomm mängd philadelphiaost, det ska bli en chokladbollsliknande smet som man kan rulla till bollar. 
3. Rulla smeten till små bollar. 
4. Smällt chokladen i kastrull.
5. Doppa topparna av pinnarna i chokladen, detta gör att smeten sedan sitter bättre på pinnen. 
6. Då chokladen torkat lite, stoppa pinnen i bollarna och doppa dem i chokladen. Rulla eller strö på socker. 
7. Låt torka och njut. 

 
 
 
 

Ny bästavän

Lyckliges. Mamma har "vunnit" en kaffemaskin och gissa vem som snott den?? Jag är kär. 

 

Golden

 
 

Tåg i mörkret

Hej!! Sitter just nu på tåget till Skövde, håller på att somna av tristess denna totalt ovärda dag. Ska dessutom sitta och vänta på rese ett bra tag ensam. 
Tur att Nirvana finns just nu❤
 
 

Stockholm