Glee

Kollade precis på det senaste avsnittet at Glee, grät konstant i 40 minuter. Har kollat alla sesonger, alla avsnitt. Men aldrig blivit så tagen i något som detta, vilket var en hyllning till den nu döda Cory Monteith, Finn Hudson. Så fin.  

 
 
 

-

 

Detta med hiphop

Klicka på linkarna för att komma till låten på Spotify. 
 
Jedi Mind Tricks – Black Winter Day
Chamillionaire – True - Feat. Lil' Flip
Toftgard – Tell U What To Do
Gracias – All Out
D.Veloped – Bring Em Home (Gold Jacket Remix)
Atmosphere – The Loser Wins
Mattafix – Big City Life
 
 
 

Skolfoto

Antar att jag får tacka Eddie för den sneda bilden på skolfotot. 

 

Video

Så himla hemsk. Punkt. 
 

Himmelriket

Vem säger att grillspett ska vara något man måste göra på sommaren?! Testade i veckan att spetta jordgubbar, marshmallows och brownies och ringla chokladsås över. Nyttiges. Men så satans gott!!
 
 

Ett år sedan

Letade igenom arkivet här på bloggen tidigare, och det visar sig att min blogg fyllde 1 år i veckan! Grattis! 
Här har ni en snabbtitt igenom Oktober 2012!
 
 

DREAMS

Nu drar vi från Floby, mot Stockholm imorgon. Alla pengar jag sparat i månader ska brännas på tre dagar. Kommer komma helt pank tillbaka, aj.. 
 
 

BioBioBio

IRL, filmen som hade biopremiär igår fick jag idag biljetter till. Jag ska försöka boka plaster så jag och Kaspar kan kolla på den i Stockholm. Jag tycker att det verkar som en riktigt bra Svensk film!!
 

Fallande

 

Elsas Värld

Nu finns toppenserien "Elsas Värld" ute på tv3play i repris igen! Jag läste i sommras första av de tre böckera i denna serie, vilket var toppenbra! Snart kommer även nya avsnitt ut. 
 
Klicka hääär, för att komma till de gamla 
 
 
 

Svartvitt ingenting

 

Grill

Försöker behåla den lilla känslan av värme och sommar som fortfarande finns kvar i kroppen ikväll då vi grillar ute. Förutom de faktum att det fatiskt regnar ute så lyckades vi bra!

 
 
 

Finally!

Äntligen hemma! Sitter med te och varma filtar och bloggar efter ett träningspass. Finns det något skönare?! Dessutom har jag inga läxor nu, såhär nära lovat. Score!

Här ligger jag hela kvällen. 

 

Leende

 

Nu är jag lycklig.

Som jag har längtat! Åh, nu efter flera veckor har äntligen det nya avsnittet av Pretty Lttle Liard släppts. Är spänd til tusen och längtar så det gör ont tills jag får komma hem och titta!!
 
 
 

Framtiden?

Jag tycker att detta är ett skräckexempel som självklart drar ut linjerna ganska enormt. Men, finns det någon sanning i detta? Lek med tanken lite, tänk om alla våra ideal fortsätter krympa och blå ännu mer extrema. Ännu värre, ännu längre från den verklighet vi faktiskt lever i? Lek med tanken att inte få leva sitt liv som man vil, ara för att samhället styr sättet vi blir behandlade på. - Vilket egentligen inte är så långt från vad vi lever i idag..

 
 

Rebecka 14-15 år

 

Något blött

Bilder från igår, efter stormen kommer lugnet. 
 

NEW BODY

Har precis börjat sälja NEWBODY igen, för att i trean kunna ta oss till Prag. Om någon utav alla er läsa skulle tänka "Åh, jag vill verkligen köpa NEWBODY av Rebecka Thor!" - Köp av mig!
 
 

Beställning!

Har precis skickat iväg den beställning jag fick på en av mina bilder. Äntligen!

Vill ni beställa någon av mina fotografier, kontakta mig via mail: [email protected] , eller kommentera direkt här på bloggen!

 
 
 

Nackdelar

Mitt nu röda hår är inte alltid dundertoppen. Var efter färgningen mer eller mindre tvungen att stoppa undan stora delar av min garderob. Rött och rosa skär ju sig ganska rejält.. Jag måste erkänna att jag saknar att verkligen kunna använda mina rosa Vans, även i äckliga Oktober.

 

Regninga dagar

Har jag någonsin berättat för er hur otroligt mycket jag älskar regn. Ah, iallafall när man liggen med filt, film och tända ljus långt borta från de... Ikväll blir en sådan kväll, "firar" lite med pojkvännen i ovädret och tar lite extra mys. Det behövs i detta oväder!
 
 

Fem månader

 

På stationen

 

Fy fan

Har sovit 2 timmar inatt, härligt! Måndagsmorgonen var jobbigare än vanligt, dessutom var det världens värsta väder ute. Såhäär nära att jag stannade kvar i min varma sköna säng, men nej. Stay positive, Stay strong, Stay alive. Stay klyshig. 

 

Monday

Jag längtar som bare den till nästa helg. Till höstlovet och till Stockholm. Jag längtar att få träffa kusinerna igen. Jag längtar till jag får somna med honom, och vakna i en varm säng. Jag längtar till löven faller och det blir vitt över hela marken. Jag längtar tills bättre tider.
Snälla  veckan: Gå snabbt.
 
 

Instagram

rebeckalthor @ Instagram 
 

 

Lazy sunday

Hejsan kära läsare! Denna dagen har varit ett enda stort slöseri på liv. Gjort ingenting på hela dagen och längtar bara på en ny vecka. Kom igen nu då!! Kvällens höjdpunkt blir iallafall Solsidan och Partaj! Ha en fin kväll ♥
 
 
 
 

Filmning

Hejsan! Lukas och jag tog en syskon-dag igår då vi var ute och filmade i princip hela eftermiddagen. Använder därefter dagen för redigering, i hopp om att någon gång i år bli klar...
 
 

Gåshud

Ett grymt måste innan jag dör. Ni har antagligen redan hört talas om detta tidigare men åh, jag SKA dit. 

-

Jag saknar dig så äckligt mycket

 

Junkard 2

Ännu en bild för reklamuppgiften vi tidigare fått.
 
 

Friday inspo

 

En gång för alla

På strikt beordran skrivs detta inlägget:

Fick mig en rejäl "utskällning" av mina föräldrar tidigare i veckan, då jag blivit facerapad och människor trodde på det skrivna ordet och tänkte inte på personerna bakom. Ett antal telefonsamtal och meddelanden til mina föräldara om det gjorde dem oroliga antar jag. 
De senaste som skrivits på Facebook från mig har  alltså inte vart sant, så nu kan ni sluta oroa er om att jag är något jag inte är!!
 
 
 
 
Lär er : Det är 2013, man kan inte lita på allt som skrivs i medier. Speciellt inte sådanna som Facebook. Det är lätt att fakea och luras.
 
 

Aj?

 

Sena kvällar

Denna veckan har det varit måna sena kvällar. Gymmande, pluggande och barnpassande blir till sena tåg och nättar som inte slutar förrän sent.
Njuter av den lilla stund frihet och lugn jag får emellanåt, då jag hinner blogga, chilla och koppla av.

 

Inspiration

 

Såhär sociala

Japp. Såhär sciala är vi ikväll. Pluggande är vad som gäller ikväll efter gymmet. Svenska prov imorgon som jag har i princip noll koll på... Kämpa, och Gud- ge mig kraft!
 
 

Kodmall fixad

Äntligen! Nu kan ni åter igen kommentera här på min blgg och gå in på enskilda inlägg. Jag hade länge ett fel i kodmallen på bloggen vilket ennebar att det var omöjligt för er att bl.a.kommenera. 
Men detta är inte längre ett problem! 
 
Känn er fria att uttrycka er igen, även på min blogg!
 
 

Aldrig ska jag släppa taget

 

Junkyard

Gör en reklambild i fotografisk bild, då jag drog med mig Lukas för lite fotografering. Vad tycks? Vilekn skall jag använda?

 

Det här med guldklockor

 

Kaffehäng

Ännu en gång är jag den där snälla flickvänen (utan att låta allt för egotrippad) och bjuder på kaffe från Espresso House. Jag offrade min högra hand, mina byxor och min dator på vägen till skolan. Handen brändes sönder av allt varmt kaffe som spilldes ut. Byxorna blev helt nerspillda och datorn tappade jag i asfalten två gånger. Ingen lyckad väg till skolan med andra ord. 
 
 

Sälögon

Min mamma var lite kreativ och gjorde "sälögonmuffins".Låter lite konstigt i era öron kanske, men eftersom hon kommer ifrån Grönland och de äter sälögon där, ska hon ta med dem till någon form av knyt-kalas där man bjuder på mat från de land man kommer ifrån. Eftersom det är svårt att få tag i sälögon i Sverige fick detta bli resultatet. 
 
 

Äpplet i handen

http://rebeckalthor.blogg.se/
 
 

Kingen

 
 
 
 

Ny vecka. Nya möjligheter.

Ny vecka. Nya möjligheter. Jag älskar måndag mornar, det blir som en ny chans varje vecka. Chanser att göra vad man aldrig tidigare gjort, vad man tänkt göra eller vad man planerat att göra.
Att vakna upp och inse att man har överlevt en hel vecka till sedan förra måndagen utan att ha strykit med på kuppen. 

Let's fight for what it's worth.

 

Kladd

Förutom plugg går kvällen åt till kladdande och tecknande. För mestadels av logotypr, vilket jag tyvärr inte kan visa innan de börjar tryckas på riktigt. 

 
 

Dålig bloggning

Godmorgon! Ber först om ursäkt för dålig uppdatering de senase dagarna. Har varit lite mycket helt enkelt. Ska ändra på detta så fort Kaspar dratt härifrån! 
 
En bild att andvända som reklambild till skolan? Giftorm nästa? 
 

I mandus lya

 

Flickvännen

Fredagen till ära gick jag iväg efter skolan och köpte en röd ros och en gainomax til min lilla pojkvän. Eftersom han inte äter choklad riktigt så blev det här med "blommor och choklad" lite misslyckat...Detta fick duga!
 
 

Suit up day

På Västerhöjd har vi visas dagar som är lite mer speciellt än de andra. Idag ät det Suit Up Day, vilket innebär att man klär sig något finare än vanligt. Haha, Richard gick in för det!
 

Style

 

Ingenting

Sitter just nu i mitten av resecentrum. Vämtar på tåget som ska ta mig hem i höstmörket. Jag har inte varit såhär trött på länge.Vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag fördriver tiden med att skrolla igenom bloggar om människor jag inte ens känners liv. Människor som inte har någon aning om vem jag är men jag vet allt om. 
Försöker plugga lite, läsa min tråkiga engelskabok om ännu mer påhittat liv. 
Låter tråkigt? Tröttsamt? Ensamt? 
 
Nej. Bara en vanlig torsdag
 
 

Fotografen

Lämna aldrig ifrån er kameran en kväll som denna.
 
 
 

Arbete

Gissa vad detta är?
 
 

Höstdag

Godkväl läsare! 3 timmar har gått och jag har enbart pluggat sedan skolan. Vad är felet på mig?! Ska kanske tving ut mig på en powerwalk senare, "Det är ju så fint väder ute!!". Kanske.. 

 

Pås-design

Har nyligen fått en ny uppgift i Mediaproduktion då vi ska designa en egen papperspåse. Svårt. Det finns så otroligt mycket att göra, men ändå är man så låst. Dock en riktigt rolig uppgift då jag har chansen att arbeta i Illustraor. Härligt.
 

WORDS.

 

Ge mig

- Platt vältränad mage
- Långa kyssar i natten
- Soliga långboardkvällar
- Tända ljus
- Fester som varar dygnen runt
- Saknade vänner
- Nya platser
- Inspirationsrus

Gårdagen

Riktigt bra film igår! Bra gympass, bra skoldag. Bra kväll. Bra dag. 
Plåtade lite under väntan på biljetterna.
 

Tumblr drömmar

 

Gammalt som aldrig blir dåigt

Ägnar denna dag åt gamla älskade låtar som aldrig kommer dö. Klicka på låtarna för att öppna Spotify länken. 
 
Petter – Baksmälla
Snook – Mister Cool
Kings Of Leon – Use Somebody
Timbuktu – The botten is nådd
Amy Diamond – Shooting Star
Natasha Bedingfield – These Words
Markus Krunegård – Jag är en vampyr
Gyllene Tider – Ljudet av ett annat hjärta
Teddybears Sthlm – Hey Boy
Jimmy Jansson – Vi kan gunga
Michael Jackson – They Don't Care About Us
Savage Garden – Crash And Burn
Iyaz – Replay
ItaloBrothers – Stamp On The Ground - Radio Edit
Secondtunez – Sommaren är här igen - Original Radio Edit
Joakim Hillson – Aldrig
Secondhand Serenade – Fall For You
Norlie & KKV – Pressad av tid
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
Maroon 5 – She Will Be Loved
Rasmus Seebach – Natteravn
Kayo Shekoni – Känn En Doft Av Kärleken

Plugg

Godmorogn! ( Klockan kvar över ett ). För i princip första gången idag kunde jag och Kaspar faktiskt sova lite längre än klockan 8... Skönt med sovmorogn för en gång skull! 
Sitter just nu med musik i öronen och pluggar, eller snarare "pluggar" och kollar på när killen pluggar. 
Ha en fin dag käraste ni!

 
 
 

Biokväll

Ikväll bjuder pojkvännen på bio, vi drar ett  gäng grabbs och kollar på Rush. - En film som enligt mig inte verkar speciellt bra. Hoppas på det bästa och håller tumamrna helt enkelt!
 
 

Naglar

 

Farväl älskade

Sorgligaste som händer. Shortstiden är över och vintern komer. JAG HATAR VINTERN MED HELA MITT HJÄRTA. 

 

Mer love

Bjuder min kära pojkvän ikväll på fina praliner. WITH LOVE. Bara en liten oväntad present. ♥ 
 
 

Förberedelser

Ikväll blir det lite familjekväll, mitt i veckan. Jag har bokat min bror för en liten filmkväll, då vi ska kolla på Lilo & Stich eller någon annan gammal film. Goooos. 
Ha en fin kväll! 

 
 
 

Aj..

Jag har aldrig druckit såhär mycket vatten. Min kropp fungerar inte riktigt som den ska för tillfället, varför vill jag faktiskt inte riktigt gå in på här. Infektionen jag har ska iallafall kollas upp idag, därför stannar jag hemma från skolan. Men daaaem, detta livet är inte roligt. 
 
 

Magic Mike

Såg för första gången "Magic Mike" igår. (Lite sent kanske, ja) Så underbar!! Alla tjejer bör iallafall se den. Den som inte smälter lite för Channing Tatum här är nog lite tappad. 

Skrämd för livet

Peew! Kom precis från tandläkaren.. Jag är lika rädd varje gång. Hatar att någon ska sitta med sina fingrar och pilla i min mun. Man har ju noll kontroll. Haha. 
Jag hade fina tänder iallafall.