Banan pannkakor

Mina favvisar! Riktigt bra proteinkälla, och framför allt supergoda. När tillochmed Rebecka kan laga dem, kan nog alla göra det, 
 
Du behöver: 
1 banan
2 ägg 
Önskad mängd havregryn (inget måste!) 
margarin.

Gör:
- Skär och mosa bananen.
- Blanda den mosade bananen med äggen och häll i havregryn.
- Blanda och stek väl med margarin. 
 
 

Utställningen

Utställningen igår var över förväntan. Det var bättre än jag någonsin kunde trott då jag fick sålt flera tavlor, en beställning av tavla, fick två arbeten då jag ska designa en logotyp till dessa företag / föreningar och ett visitkortsarbete för ett utav företagen. 
Tack till alla ni som kom och stöttade mig och visade intresse. 
 
 

Paketet

Minns ni paketet från Junyard? Där låg enbart presenter till Kaspar, då vi bestämmt oss för att fira våra fyra månader lite extra. 
Ett linne från "Urban Outfitters", Ett linne från "Billabong" och ett par chinos från "Cheap Monday". 

Generös eller bara en bra flickvän?
 
 
 

Förberedelser

Ikväll mina damer och herrar. Ikväll smäller det.

Jag hoppasa att jag får se många av er på min utställning ikväll. Klockan 19.00 till 24,00 står jag i missionskyrkan i Kleva. Tyvärr inte i Falköping detta år, vilket såklart hade varit tusen gånger bättre. Men men.. 
 
Jag kommer ställa ut mina fotografier medans jag även visar lite av min mälade konst och illustrationer. Komer ha analoga bilder och bildspel. Kommer ha dekorationer och kameror runt om mig till tusen. 
 
 
 

Ja, rätt gissat

Som ni kanske såg på min förra bild så har jag färgat brt mitt blona hår. Ursäkten är den att jag tycker jag passar bättre i mörkt, rött har jag velat ha redan innan jag blonderade håret. Mitt hår var sjukt slitet och jag tänkte att färg i det skulle stärka det
 
Men hela sanningen var att jag missfärfgade utväxten innan jag ens började få mina tankar om mörkt hår. Jag hade gul utväxt. 
 
 

Pojken i glasögon

 
 

Fredagen leverarar

 

Svartvit instagram

 
 

Godmorgon

Hur skönt var det inte med studiedag igår?! Borde inskaffa en dag mitt i veckan ledigt från skolan varje vecka. 
Hur underbart det än var kommer jag tillbaka till skolan med ett leende. En lektion idag och sedan filmmys. Ikväll blir det "ferre" och kräftskiva. Tagga fredag kväll. 

 

Tatueringsdrömmar

Jag har under en lång tid nu velat tatuera mig. Enligt de flesta föräldrar skulle det antagligen vara okej när man är över 18 år, medans hemma hos mig måste jag flytta hemifrån först.. Känns som alla runt om mig gör det, kanske dags att flytta?!
 

Finally!

Kan ni gissa vad som finns i detta paket? Jag uppdaterar er så fort jag får möjlighet till detta!! 
 
 

Om och om igen

 

Hands

 

Bokat!

Har nu offeciellt bokat en tvådagars weekend med pojkvännen i Stockholm över höstlovet. Åh längtar till tusen! Har hittat en fyr-stjärnigt hotell i mitten av centrum. "Rica Hotel Stockholm". 
Storstaden, Here we come! 
 
 

Monday mornin'

Nu märks det verkligen att utställningen är nära! Komemr ha så sjukt mycket att göra denna veckan att ajg blir snurrig bara av tanken. Plus läxor och träning på detta. Aj.. 
Just do it. 

 

Här vill jag vakna varje dag.

Mornarna med Kaspar är de bästa. 

 

Ni kommer väl dit?

Hejsan! Nu är det bara en vecka kvar till min fotoutställning håller rum! Ja, jag är lite nervös, eller iallafall taggad att faktiskt få visa mina bilder. 
Ni hittar mig i Kleva missionskyrka under lördagen! 

 

HAN.

 
 

Hans fönster

 

Segaste morgonen

Sitter alltså i skolan ensam nu och väntar på en lektion som börjar om 2 timmar.. Seg morgon, ja. Offrade bort min sovmorogn mot att Kaspar skulle få sova hos mig inatt. 
Men jag sätter på Pretty Little Liars och njuter av morognen istället. Det är ju iallafall fredag. 

 

Sista kvällen

 

Kvällsmiddag

 
 

Just nu

Smoking

Modell: Lina Sandström


     

På tåget hem

Sitter på tåget för att dra hem och plugga vidare ytterligare lite. Hör av mig senare ikväll! 

 

Fikamys

Sitter nu på Pims med Kaspar, i väntan på tåg och träning. Mitt i sega måndagar behöver jag detta! 
 
 

Linnea Larsson

Modell: Linnea Larsson
 

Fotouppdrag- Sneakpeak

 
 

Kort uppdatering

Godmorgon! Försöker passa på att blogga lite nu när Kaspar övergivit mig för att klippa gräset en stund. Funderar faktiskt på att stöka till det rejäält i hans rum som lite revenge. Är jag så taskig? 

 

Hänger

Sitter just nu mitt i Skövde med Kaspar i solen och väntar på skjuts hem till honom, sover där inatt. Håller er uppdaterade! Ha en fin kväll. Puss.  
 
 

Behind the sceens

Fotade alltså idag på fotolektionen med Linnea och Lina, jag ska lägga upp resultatet senare. Här är iallafall några bilder på hur en enkel fotning kan se ut. 

 

Visitkort

Fick igår hem mina visitkort, FINALLY! Nu känner jag mig redo för min utställning och taggad för jobblivet. 
 
 

VANS

 

Ute på uppdrag

Hallå! Vi har nyligen fått en uppgift i Mediaproduktion då vi ska hitta information om en gata i Skövde. Lite annorlunda uppgift, ja. Hur som helst är jag ute med ett gäng tjejer för att fota och intervjuva. Önska mig lycka til! 
 
 

Snyggaste mobilskalet!

 

CHEAP MONDAY

Godmorogn! Fredag, Fredag, Fredag människor!! Idag vaknar nog hela världen med någon form av leende, det är snart helg! Jag är iallafall glad till toppen, nu lever vi! Ikväll händer det. 

 

Sommarbild

 

Dark light

Foton tagna av Lina.
 

Bästa låten på länge?!

 

Sidan

Godmorgon! Idag har jag sovmorogn och slutar dessutom 12,10. Livet leker. Kan även meddela att helgen är planerad för massor fest och mys. Hörs senare. Puss. 

 
 
 

Lektion

Äntligen klar. "Krig är fel", "Fler människor drabbas än vad du tror", "Djup, estetisk kommunikation. 
 
 

Bild& Form

Hola! Sitter just ne på Bild & Form lektion, är klar med min uppgift och letar inspiration till den nya. Redigerar gamla bilder om och om igen, laddar upp för en kväll hemma med bara massa Pretty Little Liars. Ha en fin fortsatt dag! 

 

Hanna

Minns ni när jag drog ut och fotade med Hanna? Jag har inge hunnt redigera några bilder från fotograferingen fram tills idag. Här är några av de som kom fram, såhär veckor efter.. 

 

Kladdkaka

Igår var jag bara tvungen att testa nya köket ytterligare lite. Drog med mig Simon och kladda ihop en kladdkaka. Kanske första gången jag faktiskt lyckades. 

 

Drog

Jag är tillbaka. Ännu en gång har jag fastnat i fällan, fallit ner i det bottenlösa hålet. Så fort jag får en millisekund över sitter jag där igen. Bättre än Instagram, bättre än Weheartit, Facebook och allt annat. 
Tumblr, jag älskar dig. 
 
 

Till dig.

Jag förstår inte hur man kan falla så hårt. Hur man kan bli så beroende av någon utan att ens känna efter. Det är sjukt, stört. Hur ett litet SMS eller en liten skymt av ditt ansikte kan få hela min dag att lysas upp.  Bara tanken av att du faktiskt är min får hela mitt huvud att snurra. 

Jag önskar att jag kunde vara bättre, att jag kunde vara lika bra som du. För jag kan verkligen inte förstå hur du kan nöja dig med någon som mig. Du är uppe i himlen medans jag ligger platt på marken. 
Samtidigt som du är den som varje dag lyfter mig upp. 

 

Du är det bästa jag någonsin haft. Det bästa jag någonsin kommer ha.

 

 

Standard

Ligger ännu en gång här med Kaspar. Standard för oss. South Park, eller någon annan film. Mat i sängen och allmänt mys. Detta är livet.
 
 

Foton

Hejsan! Hade min andra fotolektion idag, då vi drog ut för att fota lite naturbilder. Jag kan direkt säga att jag inte är speciellt nöjd med någon av de bilder som plåtades, mend detta är två av de som kom fram iallafall. Jag ska antagligen dra ut igen på fritiden för att fota lite bättre bilder, och faktikt försöka denna gången. 
 
 

Liseberg

Några bilder från gårdagen på Liseberg. Fick tyvärr inte så många då jag var för rädd att tappa mobilen.. 
 
 

Smile

Foton tagna av Lina.
 

Bye bye

Hejsan! Nu drar jag iväg till Kaspar och taggar upp inför Liseberg imorogn med han och Adam. Drar kanske iväg till Mandus en sväng också. Ha en fin kväll kära läsare! 
 
 
 

Don't like my style? - Blog about it

Vi hade alltså en mode designer på Västerhöjd idag. Hon pratade om kreativitet, hur modebranshen fungerar och hur hon lyckts ta dig till toppen. Riktigt intressant! Bea Szenfeld. Lite häftigt att vi får ta del av en som precis kom från Fashionweek i Stockholm och Sidney. 
På bilderna kan ni se tre av outfittsen från en lite äldre kellektion. 
 
 

Kvällsbild

Hej! Inatt sover jag hos kaspar. Har gymmat ihop och sitter just nu och pluggar tillsammans. Tro det eller ej!!
Mitt plugg innehåller målning, målar tre bilder i grupp med temat krig-mänskliga rättigheter. Håller tummarna för bästa resultat.

 

Fotografering

Hade min första foto lektion idag, då vi drog ut och fotade porträttbilder. Detta är några av de bilder jag plåtade av Lina Sandström. Fler bilder komer läggas upp här. 

 

Hejdå sommarkjol

Jag vet inte vad som händer men mitt internet vägrar vara med mig. Åh. Får försöka göra mina inlägg och fixa med bloggen när jag sitter i skolan!! Just nu sitter jag och gör ett repotage om en gata här i skövde och fryser rumpan av mig.. 

 
 

Det går i 100

Idag kör vi hårt, skola, träning, plugga, sova och hoppas att nästa dag blir lugnare!
Måndagar borde skjutas i huvudet, men denna dagen har varit lika bra som alla andra, kanske att världen börjar vända sig till något bra för lila Rebecka?

 

Ny design

Hej! Som som ni kan se så har det ändrats lite här på blogen ikväll. Bloggen ligger fortfarande under någon sorts renovering eller ommöblering men det kommer inte ändras mycket mer än detta på ett litet tag nu iallafall! Hope you like!
 
 

Summer is over

Hejsan! Idag har jag varit med Kaspar. Eftersom det har varit riktigt pissväder idag har vi hållt oss inne för det mesta. Kollat på film mest hela dagen. Gos. 
Jag kan inte förstå att det är September nu, hur deprimerande?! Njuter därför av glass, sommarens Loka och lotsas att det finns lite av värmen kvar. Ha en fin kväll! 

 
 

Kräftskiva

Här är lite bilder från kräftskivan i onsdags! Detta är bilder som Matilda har plåtat (jag lämnade kameran hemma denna kväll!). Klicka här för att komma in på hennes blogg.