När livet är som bäst

Summer nights and city lights

 

Kvällsvännen ♥

Godkväll fina!
Ikväll var en fin kväll trots skrämmande panik tankar. Saknad kompis, flygande hästar och god mat. 
Imorgon blir en fin dag. Taggad till max för en dag i Göteborg med bruschan. Chilla runt i Sveriges mest underbara stad ♥

Vill ni se något?!

Min familjs påsk-hälsning. Kreativa jävlar är vad vi är. Klicka på bilden för att komma till filmen!!!
 

Mobilljus

Emma Lans

Här har ni någa av alla bilder som togs när jag och Emma var ute och fotade i torsdags! Fler bilder kommer läggas upp här- Rebeckalthor.blogg.se
 

2 nära och 1 långt borta

Hello! Glad påsk på er!! (Är det ens idag mansäger det?!)
Idag väntar par-fotning, middag och sömn. Åh, helt okej lördag. Dock är tanken om att verkligheten börjar igen på onsdag skrämmande. YOLO. Lev i nuet. Lördag. 
- Snälla skjut mig för att ha andvänt yolo på min blogg... 
 

-

Jag är så jävla besviken. 

Pretending

Idag är en sådan där jobbig dag då man vill skita i allt som heter verklighet. Försöker intala mig själv lögner i hopp om att tro på mig själv och må lite, lite bättre. 
Håll huvudet högt vänner! Så syns inte tårarna lika tydligt. 

Designar

Sitter här igen med papper och penna framför mig. Karin har bett om en tatuering, vilket jag fixar.  Här har ni två smygtittar på alla de skisser som jag gjort de senaste dygnen. 


 

Rubriklös

Idag är en sådan där dag. En av alla dem dagar som man inte kan bestämma sig för om man är glad eller ledsen. Huvudet spränger, kroppen skakar, tankar flyger. Idag är en sådan dag. 
 

Black&White

In my little sunlight

 
Jag och Emma drog iväg och fotade lite idag, här är några av bilderna. Satans objektiv bara som vägrar fokusera.. Gå och dränk dig!!
Fotograf: Emma Lans Modell: Rebecka Thor

Arbetsplats

 

Låt tiden gå fort

Ååh. En utav världens underbaraste filmer, igen. Längtar redan. Helt sjukt egentligen, men den är så himla bra!!
 

Walking In Memphis

Åh. Vart har jag gjort av den där klänningen?! Det var den enda som jag faktiskt hade på mig bland folk. Men nej. Borta. Ikväll får jag nöja mig med minnena och bilderna som finns kvar utav den. 
 
 

Gång på gång


The Cure – Friday I'm In Love


Ett år sedan

Haha. Hittade gamla goodningar i gamla datorn och var tvungen att visa dem! Så, här har ni Rebecka Thor sommaren 2012!!
 

Åh. Sommar

Lycka

Har du varit med om det någon gång? När hjärtat slår så hårt. När du är så lycklig att det gör ont. Allting känns för bra för att vara sant. Livet blir som slutet i en gammal film, precis innan eftertexterna kommer. Som när Romeo får sin Julia. När ord inte längre kan beskriva hur det exploderar inom dig. Precis sådär.Har du varit med om det? 

 

Nu kan du få mig så lätt

 

words

























Let's fall apart

2013-03-23

Hejdär! Soliga lördagags morgonar när man vaknar av fågelkvitter och solen i ansiktet är helt okej. Frukost på sängen är fint med med (Även om man måste fixa den själv). Firar dagen extra med lunch ute med familjen. 
Ha en mysig dag!
 

Underbara

Hejdär!
Sitter kvar i skolan än och försöker plugga. Dock lite svårt när man egentligen vet att man bör vara hemma och fira att man har lov nu.
Försöker för övrigt blanda känslorna trött, förbannad, överlycklig och övergiven just nu. Det går sådär.
Ha en fin kväll! 

Negativa tankar

"Det är en värld där ute" 
Tolka det hur du vill. 

 
Jag har tänkt. Hört ord som gått runt. Snack har pratats om och om igen. Samhället är negativt. Människor går runt med falska, påsatta leenden. "Att nicka och le är lättare än att berätta hela historian" är en mening som präglat många av oss. Släpp inte in någon i ditt liv. 
I framtiden kommer människor vara längre ifrån varan. Folk kommer ha svårare och svårare att släppa in människor i sina liv. Vi kommer stå centimeter ifrån varan men i tankarna flera kilometer mellan.
Vad samhället skulle behöva är en high-five i ansiktet med ett baseballträ. En wake-up som får människor att inse att de gör fel. Samhället behöver ändras. Idag. 

Overthinking

Keep your head up

IDOL 2013

Ååh gud va jag längtar!! Bara någon månad kvar tills jag drar iväg till Göteborg och sjunger mig till toppen av allt. Har väntat på chansen otroligt länge nu, men nu smäller det! Önska mig lyckatill i förväg. 
 

Unhappy faces

Tisdag

Godmorogn! Nyss snurrade hela huvudet till och det dunkade i hjärnan så fort jag ställde mig upp. Tog därför en riktig sovmorogn och är fortfarande kvar i soffan här hemma. Ska dock ta et tåg vid 12 och göra engeska nationellaprov. Taggad? -Njae, lite tveksamt på den fronten där va.. 
(Har jag gått och fått blåa ögon?! Tro det eller ej, dem är oredigerade,)

VANS

VANS. Jag älskar dig. Så himla länge har jag velat ha dig, nu är du bara min.
 

Mondag morgon

God morogn! Veckan börjar toppenbra, eller?!
Idag utmanar jag ödet och försöker fixa till bananpannkaker. HA... Tog 2 dl mjölk istället för 2 st ägg. Pannkakorna stektes inte utan kokades i stekpannan. För att fylla ut allt tog jag en till banan, men eftersom att jag inte ens tycker om banan så lev det inte direkt bättre. (Kul att jag hatar banan med gör bananpannkakor..)

Skola är kul.

Tur att det är helg nu.
 

SVARTOCHVIT

 

Instagram

Kräver inga ord.


Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig
 
 

Tidsinställt

Hej fina!
Sitter just nu med en uppsvullen och ond tunga och vägrar prata. Hahah, aldrig mer ska jag äta annanas (som om det skulle gå). Jag tror skarpt att jag är allergisk. 
Men förutom det mår jag iallafall bra! Hur är det med er? Härligt. 
Drar ifrån Vänersborg i morgon. Se ya dudes!!

 

Åh.

Hjälp?

Ska göra om (ännu en gång) på mina väggar i rummet och ska skriva ut större fotografin jag fotat. Vilka ska jag välja? Sex stycken ska fram!

5

 






 

En till..

Hejdär!
Nytt skolprojekt: Starta en blogg.
Ha ha. Min fjärde jag har ingång just nu... Måste dock få säga att denna är låångt ifrån klar i designen och behöver några små fixningar! 
Klocka på bilden för att komma till bloggen!

Idag är en bra dag.

Ikväll är jag allt för lycklig för att sova. Långa SMS konversationer läses om och om igen och får min mun formas till ett litet leende, där jag sitter i min egen ensamhet. Musik påminner och stärker. Bilder får tankarna flyga runt och ord gör mig inspirerad. Ikväll är en bra kväll. Ikväll är jag lycklig.

Onsdagskväll

Hejdär! 
Sitter just nu och bestämmer vilka bilder jag ska framkalla och hänga upp på mina vita väggar. Så satans svårt att välja så få! Satans dyrt är det också.. 
Måste kolla på nyheterna ikväll, och en vecka frammåt nu. Vi har fått en ny uppgift i MSK, då vi ska analysera nyheter och tv-tablåer. Kul.

(Mycket mat-bilder på bloggen det senaste?!)

 

Camouflage

Hollywood.se

Hejdär! 
Hoppade nästan upp och ner när jag hittade denna länken via Facebook. Åh. Hollywood.se söker jobb. Min stora dröm, kan om jag bara får jobbet gå i uppfyllelse. Försöker dock hålla så låga förväntningar som möjligt. Skulle vara förbenat surt att inte få det om man bygger upp massor hopp om det..
Ett jobb, dock i Göteborg och dock på heltid.. Hahah. Chansen är kanske inte så stor, men eftersom att jobbet innebär mycket i dator kanske man kan jobba mycket hema?! Det skulle lätt vara värt att pendla iallafall. 
Önska mig lycka till! 
 

Innan den jävla snön

I måndags åkte jag och Alexander iväg och fotade lite. Vi hann fram till ett vattendrag precis innan solen förstav bakom träden. För en gång skull, värme, sol och lite vårkänslor. Sedan vaknade jag idag och såg, snö. Fan. 
Försöker kolla på bilderna, dricka min varma te och lotsas som att det fortfarande är måndag. 
 

Middag på Harrys

Rip curl

Kreativa tankar

Våran låt



 

9 9

 

Brunch & träning

Godmorgon! 
Idag vaknar jag sent och äter en riktig frukost. Ska försöka dra mig ut, jag är så sugen på att inviga mina nya skor. Åh Nike, jag älskar er! Jobb,jobb,jobb och möjligtvis fotning är var som mer kommer att hända idag. 
Studiedagar äger! 
 

Just a kiss

 

Baseball jacket

Detta är braiga grejor!

 



Roadtrip

Grattis bästa pappa

22.22

Ännu en ganska så fullt perfekt dag. Livet leker för tillfället. Ikväll är jag hemma med Gustav, film och sushi. Fredagar äger. Tvingade precis Jakob och Lukas att äta wasabi, hihi.
Imorgon Lysekil för hockey, mys och fotning. Wopwoop!
 

Ny uppgift

Stop motion. Flera bilder ihopsatta till en film. Våran nästa uppgift i digitaltskapande.
Här är ett utav alla de exempel som finns ute på youtube. Kommer bli sjukt svårt att vara sådär kreativ. Jag lär ju iallafall inte sitta och trycka hundratals t-shirtar bara för en video, men detta ska bli bra. I tell you!
 

Lycka.

Oj herregud. Satt för några timmar sedan på tåget tillbaka mot "storstaden" Falköping. Solen lös skinnjackan varm, gruset knisslade mot conversen och minnen i huvudet höll leendet på läpparna. För några få sekunder fick jag ett utav mina "lyckorus". -Livet var så jävla bra. LIVET är så jävla bra.
Allt dåligt kan hända nu, ingenting kan stoppa mig nu. Jag är såhär stark. Jag kan klara allt. 

 

Nu mår vi

 

I promise

 

Dagar

Jag vet, jag har i princip världens sämsta uppdatering här ibland. Grymt tacksam över att några ensamma underbara själar ändå kommer in hit. ♥
 Ni äger. 
 
Det senaste har jag spenderat tiden med RMK & Toppen, Gustav, Alexander, kameran och massor tid till mig själv. Försöker få ihop människor till på Jonathans söndag. Vill, ska, måste dit. 
 

Ha.

Pizzakväll

Frågor utan svar

Är det likadant för dig?
Får du också hjärtattacker efter varje skickat sms? Känns minutera som timmar i väntan på svar? Får du fjärilar i magen? Väntar i flera timar på att få se den gröna "online" pricken lysa efter mitt namn. Tänker du på mig lika ofta som jag tänker på dig? Ler du också åt random saker bara för att de påminner dig? Spelas orden på repeat i ditt huvud, om och om igen. Saknar du mig lika mycket som jag saknar dig?
 

Jag gillar dig!

Lies, lies everywhere

Lycka

Hallådär! 
Ännu en gång sitter jag här och försöker med ord beskriva vad jag känner. Skulle ännu en gång kunna sitta i flera timmar och bara berätta om alla lyckorus jag i helgen fått. Det var länge sedan jag var såhäär lycklig. 
- Trotts att den där lyckan inte framgår så himla mycket på bilden..
 

Fotodag

Mer bilder från dagen kommer den närmaste framtiden läggas upp på min fotoblogg häääääär.
 

Resa bokad!

I sommar drar vi, Grekland. Längtar så jag dör till sommaren nu. (Så får jag säkert sommarjobb just den veckan!!) Ska bli så himla skönt att sola bada, chilla på samma ö som "Mamma Mia" spelades in på, damn det är turkost vatten där. Kameran kommer ju vara fastklistrad i min hand dygnet runt... 

Punkt

Utkast 2012-07-03

KANSKE VAR JAG SÅ BEROENDE. JAG KASNKE VLLE FÖR MYCKET OCH NÄR JAG INSETT ATT DET VAR OMÖJLIGT BÖRJADE JAG INTALA MIG SJÄLV OM ATT DET SKULLE VARA MÖJLIGT. TILLSIST LURADE JAG MIG SJÄLV. JAG HOPPADES PÅ FÖR MYCKET OCH JAG TRODDE PÅ DET. JAG TRODDE PÅ MIN EGEN LÖGN. JAG FASTNADE I FALSKA FÖRHOPPNINGAR. DRUNKNADE I DE JAG HOPPADES ALDRIG FÅ SE. SANNINGEN GÖMDE SIG BAKOM ALLA LÖGNER JAG SJÄLV BYGGT UPP. JAG BYGGDE HELA MIN VÄRLD RUNT OM EN PERSION JAG INTE LÄNGRE KÄNDE. NU HAR MIN VÄRLD RASAT SAMMAN. JAG HAR INGET KVAR. BARA RUINER. ALLT JAG SER ÄR NÅGOT VACKERT SOM BLEV HEMSKT. 

 

 
 

Cupcakes

Äldre

Hejdär!
Kikade igenom en del äldre bilder igårkväll som jag kommer andvända dagen till att redigera om på nytt. Hittade bla denna bilden på mig och Lukas från i sommras. Oj, tjena känner jag bara. 

 

Italiano