Ord.

Vad händer med världen?


För att få människor älska oss ska vi lotsas som om vi inte älskar dem. Spela roller. Ljuga. Leka med människors känslor. Vi måste spela svårfångade. Få andra må skit.
Vänta med att svara på SMS, bara för att mottagaren ska tro att man är upptagen. Mottagaren är inte tillräckligt viktig för att bry sig om.
Vi utnyttjar andra. Använder kontakter, människor, vänner, familj som trappsteg i någon sorts hierarki för att nå ”toppen”. Få pengar att rulla, äga större bilar eller få fler människor att trampa på.
Är du snygg är du en bitch. Har du knullat är du en slampa. Har du självförtroende och vågar tro på dig själv är du egoistisk och har bara höga tankar om dig själv. Om du står upp för vad du tror är du attentionwhore. Vågar du inte säga något är du en blyg tönt. Är du smal har du anorexia. Är du tjock har du haft en dålig uppväxt. Har du bruna ögon dog dina föräldrar i krig. Är du blond är du dum i huvudet. Vågar du visa vem du är, är du annorlunda och konstig.

Vi pratar inte om pengar. Inte om hur många viktiga personer vi känner. Vi pratar inte om politik. Vi pratar inte om något personligt eller något vi kan ha olika tankar om.
Vi pratar däremot skit bakom ryggar för att sedan kasta knivar i dem.
Vi super oss fulla för att glömma och allt vi gör är att minnas.
Vi drömmer om vad vi inte kan få. Hoppas och bygger upp drömmar som vi sedan krossar som Legohus.
Svälter oss till döds för att bli accepterade av omvärlden.
Går runt i ingenting för att drömma och glömma. Försöka leva på andras misslyckanden.


Lever i en värld där själen prioriteras bort och människan inte längre är viktig. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback